gardeshban.ir

طرز تهیه کالزونه بادمجان؛غذایی خوشمزه و متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه کالزونه بادمجان را به شما آموزش می دهیم.
کد خبر: ۳۱۲۸۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 26
گردشبان (gardeshban.ir) :
منظور از کالزونه در حقیقت پیتزایی است که مواد را روی نصفی از خمیر می‌ریزند و نصف دیگر خمیر روی مواد قرار گرفته و دورتادور آن بسته می‌شود. داخل این پیتزای به اصطلاح در بسته را می‌توانید از هر موادی که مایل هستید، پر کنید. اما موادی که ما برای طرز تهیه کالزونه در نظر داریم، بادمجان و فرانکفورتر و مقداری پنیر موزارلا و ریکوتا است. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کالزونه بادمجان و فرانکفورتر

فرانکفورتر  ۲۰۰ گرم
خمیر پیتزا یک عدد
پیاز (خرد شده) نصف پیمانه
سیر (رنده شده) دو حبه
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
بادمجان بدون پوست (خرد شده) یک پیمانه
ریحان (خرد شده) دو قاشق غذاخوری
پنیر ریکوتا نصف پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده نصف پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده خرید آنلاین نصف پیمانه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فلفل قرمز به مقدار لازم

بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی؛ از کارنیاریک و مرغ لیمویی تا ترشی نازخاتون + تصاویر
طرز تهیه کالزونه بادمجان

فر را از قبل روشن کنید تا آماده و گرم شود. یک تابه بردارید و آن را با مقدار کمی روغن چرب کنید.


سیر و پیاز را اضافه کرده و با روغن تفت دهید. بادمجان و فرانکفورتر  را خرد کنید و به پیاز و سیر در حال تفت اضافه کنید تا طلایی‌رنگ شود.


سس گوجه فرنگی، کمی نمک، فلفل و ریحان خرد شده را هم به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.


خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به وسیله وردنه باز کنید.

کمی آرد روی خمیر بپاشید تا به دست‌تان نچسبد. کف ظرف مناسب فر را با مقداری روغن چرب کنید و یکی از ورقه‌های خمیر را سطح آن پهن کنید.


مایه بادمجان و فرانکفورتر را روی سطح خمیر پخش کنید. مخلوط پنیر‌ها را سطح مواد بریزید. سپس لایه دیگر خمیر را روی آن قرار دهید.


در نهایت اطراف دو خمیر را کاملا به هم وصل کنید. ظرف را تا زمانی که سطح خمیر طلایی‌رنگ شود داخل فر قرار دهید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار