gardeshban.ir

طرز تهیه کتلت شلغم ترد و خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کتلت شلغم را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۳۱۳۵۹
تاریخ انتشار : جمعه ۲۸ شهريور ۱۳۹۹-1399 June 28
گردشبان (gardeshban.ir) :
کتلت انتخاب بسیار مناسبی برای زمان‌هایی است که می‌خواهیم غذایی سبک‌تر و چیزی به غیر از پلو و خورشت بخوریم. دستور تهیه این غذا ساده است و زمان خیلی زیادی برای آماده‌سازی آن صرف نمی‌شود بلکه سرخ کردن کتلت کمی طول می‌کشد. امروز طرز تهیه کتلت شلغم را به شما آموزش می‌دهیم تا این غذا برای گیاهخواران و افرادی که باید از مصرف گوشت پرهیز کنند مناسب‌تر باشد. پس با ما باشید!

مواد لازم برای تهیه کتلت شلغم

سیب‌زمینی شیرین یک عدد

شلغم یک عدد
جعفری (خرد شده) به مقدار لازم
پیاز (رنده شده) یک عدد به اندازه متوسط
تخم‌مرغ دو عدد
آرد دو قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه تازه فلفل سیاه تازه
روغن یک چهارم فنجان

طرز تهیه کتلت شلغم

برای تهیه کتلت شلغم ابتدا باید مواد اولیه را آماده کنیم. سیب‌زمینی، شلغم و پیاز را خوب شسته، پوست بگیرید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

سیب‌زمینی، شلغم، پیاز و جعفری را به کمک غذاساز و یا رنده برقی خوب و به یک اندازه خرد و رنده کنید.


مواد رنده شده را روی یک حوله یا پارچه تمیز ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا آب مواد کاملاً خشک شود.

مخلوط سیب‌زمینی را داخل یک کاسه بزرگ و خشک بریزید سپس آرد، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. مواد کتلت شلغم را خوب با هم مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

همزمان فر را با دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کرده و سطح سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

برای تهیه کتلت شلغم یک قابلمه چدنی انتخاب کرده و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. یک چهارم فنجان روغن در قابلمه بریزید تا خوب گرم شود.


برای تهیه کتلت شلغم یک قابلمه چدنی انتخاب کرده و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. یک چهارم فنجان روغن در قابلمه بریزید تا خوب گرم شود.


کتلت شلغم را تا زمانی که خوب پخته و سرخ شود روی شعله کم قرار دهید. پس از اینکه دو طرف آن ترد و سرخ شد، کتلت را تا زمان سرو در سینی فر قرار دهید تا گرم بماند.


نکات

بهتر است این کتلت بلافاصله پس از سرخ شدن سرو شود، اما اگر امکان این کار وجود نداشت آن را مطابق توضیحات در فر گرم نگه دارید.

مقادیر مورد استفاده در این دستور مناسب تهیه کتلت برای دو تا سه نفر است.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار