gardeshban.ir

تاس کباب؛ مقوی‌ترین غذا برای فصل پاییز+ دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه مقوی ترین غذا برای فصل پاییز آموزش داده شده است.
کد خبر: ۳۱۶۴۲
تاریخ انتشار : جمعه ۰۴ مهر ۱۳۹۹-1399 July 04
گردشبان (gardeshban.ir) :
تاس کباب به دلیل وجود سبزیجات برای کسانی که رژیم لاغری دارند غذای مناسبی است، تاس کباب یکی ازغذا‌های اصیل ایرانی است. تاس به معنی کاسه مسی است وبه احتمال زیاد این غذا را تاس کباب نامیده اند یعنی کبابی که داخل کاسه مسی تهیه شده است.

با این که این غذا بسیار مقوی و لذیذ است، اما دربین غذا‌های فوری مردم، شانس چندانی برای دیده شدن ندارد. مواد خام این غذای اصیل در این فصل در بازار موجود است و می‌توانید به راحتی و با قیمت مناسب تهیه کنید. تاس کباب مزاج گرم دارد و در این فصل برای سرد مزاجان مفید است. با توجه به روند رو به افزایش استفاده از غذا‌های فست فودی و بیماری‌های ناشی از آن در این مطلب به سراغ این غذای قدیمی رفتیم.

ویژگی‌های این خوراک

ویژگی منحصر به فرد این غذا این است که همه مواد آن تازه است از جمله سیب زمینی، به، سیب، گوشت و... گوشتی که برای تهیه تاس کباب استفاده می‌شود بهتر است قلوه گاه گوسفندی همراه با کمی چربی باشد.

فوت و فن تهیه این غذا این است که باید زمان زیادی صرف پختن آن کرد. تاس کباب هم مثل آبگوشت در مواد اولیه تنوع خیلی زیادی دارد و مردم مناطق مختلف، هر چه که در دسترس شان باشد داخل قابلمه می‌ریزند؛ مانند کدو، بادمجان، انواع لوبیا، انواع حبوبات، آلو گوشت چرخ کرده، سبزی‌های معطر، انواع روغن‌های گیاهی، نخود فرنگی، لوبیا سبز، گوجه فرنگی، چغندر، شلغم. بعضی هم تاس کباب را با گوشت مرغ درست می‌کنند.

فوت کوزه گری پخت تاس کباب

تاس کباب را باید داخل ظرف مسی پخت؛ هم برای این که غذا خوش رنگ شود و هم آهسته پخته شود. نکته‌ای که آشپز‌های حرفه‌ای رعایت می‌کنند این است که مواد را خیلی ریز نمی‌کنند به طوری که در بشقاب قابل تفکیک است.

این که چه مقدار از مواد را به چه تناسبی برای پختن این غذا به نوبت اضافه کنیم برای حفظ شکل ظاهر غذا و له نشدن مواد اهمیت ویژه‌ای دارد. سیب زمینی را در مرحله آخر به مواد بیفزایید تا له نشود.

اضافه کردن سیر طعم فوق العاده‌ای به تاس کباب می‌دهد. آب اضافه هم مشکل ساز می‌شود و باید به میزان کافی اضافه شود. موقع کشیدن تاس کباب دقت کنید که مواد تشکیل دهنده له و مخلوط نشود و ظاهر اصلی خودش را حفظ کند و در همه بشقاب‌ها از اجزای غذا تکه‌ای وجود داشته باشد.

روش تهیه تاس کباب

گوشت را به صورت نازک برش دهید. هویج‌ها را پوست کنید وبرش دهید. پیاز و بادمجان را پوست کنید و آن‌ها را نیز به صورت حلقه‌ای خرد کنید. آلو‌ها را بشویید و در ظرفی به همراه مقداری آب خیس کنید.

قابلمه مناسبی را آماده کنید و پیاز‌های حلقه شده را در کف قابلمه در دو طرف به‌خوبی بچینید و روی ردیف آخر پیاز‌ها برش‌های گوشت را قرار دهید سپس هویج و به را به ترتیب روی آلو‌ها بچینید. اگر مواد شما باقی ماند مواد را با ترتیبی که گفته شد روی هم قرار دهید.

بعدازاین که مواد را روی هم گذاشتید آلو‌های خیس خورده را روی قابلمه بگذارید. حدود دو لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد تاس کباب به خوبی پخته شود. بعد از این که گوشت و مواد پخته شد سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت حلقه‌ای برش دهید و روی مواد تاس کباب بگذارید و رب را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد پخته شود و تاس کباب به‌خوبی جا بیفتد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار