gardeshban.ir

موزه شکلات مالزی، یک موزه خوشمزه و متفاوت/عکس

برای یک بازدید خوشمزه آماده باشید؛ چه چیزی بهتر از این که با تاریخچه‌ی شکلات، فرآیند ساخت و خواص آن آشنا شوید و شاهد ساخت شکلات‌های هنری باشید.
کد خبر: ۳۲۲۸۹
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۹-1399 July 21
گردشبان (gardeshban.ir) :

موزه‌ شکلات «کوتا دامانسارا» (Kota Damansara) یا موزه‌ی شکلات «فیدانی» (Fidani) در شهر کوتا دامانسارا  مالزی ، مکانی فوق‌العاده برای گردش به همراه کودکان و هر کس دیگری در خانواده است که عاشق شکلات باشد. مطمئن باشید در این بازدید حقایقی درباره‌ی شکلات یاد خواهید گرفت که هرگز نمی‌دانستید. در این مقاله به معرفی بخش‌های مختلف این موزه می‌پردازیم.

۱. سفر شکلات ها

در بخش «سفر شکلات‌ها» (Journey of Chocolates) در موزه، تاریخچه‌ی سیر تحولات کاکائو در طول زمان به خوبی معرفی می‌شود. قبیله «اولمک» (Olmec) در  مکزیک  در سال‌های ۱۲۰۰ تا ۳۰۰ سال قبل از میلاد مسیح، اولین کسانی بودند که فواید و طرز استفاده از دانه‌های کاکائو را کشف کردند. «آزتک‌ها» (Aztec) و «مایان‌ها» (Mayan) برای اولین بار نوشیدنی شکلاتی را با کف روی آن درست کردند که کف از طریق ریختن مایع با اختلاف ارتفاع از یک کاسه به کاسه‌ی دیگر ایجاد می‌شد و مالزیایی‌ها فکر می‌کردند تکنیک «ته تاریک» (teh tarik) را خودشان ابداع کردند. شاید جالب باشد که بدانید آزتک‌ها دانه‌های کاکائو را به عنوان واحد پول استفاده می‌کردند؛ مثلاً با هزار دانه می‌توانستید یک بوقلمون بخرید!

موزه شکلات مالزی

۲. پدر شکلات

در بخش «پدر شکلات» (Father of Chocolate) اطلاعات خانواده‌هایی نمایش داده می‌شود که نام آن‌ها بر روی برندهای مشهور شکلات در دنیا هنوز باقی مانده است؛ مانند «سوشارد» (Suchard)، «لینت» (Lindt)، «توبلر» (Tobler) و «نستله» (Nestlé).

موزه شکلات مالزی

۳. فواید شکلات برای سلامتی

شکلات نه تنها به واسطه‌ی طعم خوبش برای انسان خوشایند بوده، بلکه برای سلامتی انسان نیز مفید است. به خصوص اگر شکلات تلخ را انتخاب کنید از خاصیت‌های آن بیشتر بهره‌مند می‌شوید. در این بخش، خواص شگفت انگیزی از شکلات روی یک تابلوی LED آناتومی بدن انسان به شما معرفی می‌شود. بدون شک این را نمی‌دانستید که آزتک‌ها کاکائو را با استخوان‌هایی که از خاک در می‌آوردند، مخلوط می‌کردند و برای درمان اسهال می‌نوشیدند.

موزه شکلات مالزی

۴. آشپزخانه شکلات

ماشین‌های شکلات‌سازی قدیمی در طول زمان را می‌توانید در موزه ببینید و با فرآیندهای صنعتی تولید و اختراعات و تحولات در آن آشنا می‌شوید. همچنین در بخش «آشپزخانه شکلات» (Chocolate Kitchen)، ساخت شکلات‌های هنرمندانه و جذابی را خواهید دید. در این قسمت یک محیط عملیاتی کوچک با جدیدترین تجهیزات و پرینتر شکلات فراهم شده که هر تصویری را به صورت رنگی می‌توانید روی شکلات چاپ کنید. پس اگر دوست دارید شکلات‌هایی با عکس خودتان یا عزیزانتان را هدیه ببرید، تصاویر مورد علاقه‌تان را روی فلش مموری ذخیره کرده و با خود به موزه شکلات بیاورید و از کیفیت چاپ آن شگفت زده شوید. در طول سال‌ها نیز رویدادهای خاص و جالبی با حضور شکلات‌سازان پرآوازه در این‌جا برپا می‌شود و می‌توان شاهد نحوه‌ی کار آن‌ها در ساختن شاهکارهای شکلاتی‌شان بود. به شکلات‌های ساخته‌شده در این بخش «تازه‌های موزه» می‌گویند و در بخش گالری شکلات، برای فروش قرار داده می‌شوند. 

موزه شکلات مالزی

۵. گالری شکلات

موزه در کنار یک کارخانه‌ی شکلات‌سازی واقعی مربوط به هلدینگ «دی‌آر» (DR Group Holdings Sdn Bhd) قرار دارد که شکلات‌هایی با دو برند «دانسون» (Danson) و «فیدانی» (Fidani) تولید می‌کند و فروش بین‌المللی دارند. «داتو داهلان رشید» (Dato' Dahlan Rashid)، صاحب این شرکت، به دلیل خلاقیت و تأثیرش در صنعت شکلات‌سازی، به نام «پادشاه شکلات مالزی» شناخته می‌شود. در «گالری شکلات» (Chocolate Galleria) می‌توانید شکلات‌هایی خوش طعم و وسوسه‌کننده با قیمت‌های مناسب خریداری کنید. محصولاتی از بیش از صد برند شکلات از سراسر دنیا در گالری شکلات وجود دارد و با انبار ۴۰۰ تنی آن مطمئن باشید هیچوقت این‌جا شکلات کم نمی‌آید. گالری شکلات بر قیمت مناسب تأکید دارد تا شیرینی تجربه خریداران را دو چندان کند.
موزه شکلات مالزی


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار