gardeshban.ir

زلزله به آثار تاریخی دشتستان آسیبی نرسانده است

زلزله به آثار تاریخی دشتستان آسیبی نرسانده است
معاون میراث فرهنگی استان بوشهر گفت: «زلزله بامداد امروز آسیبی به آثار تاریخی شهرستان دشتستان وارد نکرده است.»
کد خبر: ۳۳۱۰۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۹-1399 August 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان بوشهر، نصرالله ابراهیمی امروز سه‌شنبه ۱۳ آبان ۹۹ گفت: «زمین‌لرزه‌ای بامداد امروز، در بخش ارم شهرستان دشتستان رخ داد که با بررسی‌های اولیه مشخص شد آسیبی به آثار تاریخی این بخش وارد نشده است.»

او افزود: «این زمین‌لرزه به بزرگی ۴,۱ ریشتر در ساعت ۳:۴۱ دقیقه بامداد اتفاق افتاد و بنا به شرایط جغرافیایی منطقه که احتمال آسیب آثار وجود داشت، کارشناسان فنی این معاونت بررسی‌های میدانی را با حضور در محل انجام دادند.»

معاون میراث‌فرهنگی بوشهر یادآور شد: «دو اثر تاریخی "گور دختر" و "کوشک اردشیر" در روستای بزپر بخش ارم دشتستان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده‌اند و بنا به قدمت بالای تاریخی، از آثار ارزشمند و بااهمیت استان محسوب می‌شوند.»

ابراهیمی در پایان گفت: «در سال‌های گذشته کار استحکام‌بخشی اولیه این دو اثر انجام شده است و در آینده نزدیک با تعیین حریم کوشک اردشیر، حفاظت و حراست قانونی از این اثر بهتر انجام می‌شود.»


پنجره
ارسال نظر
captcha
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها