گردشبان (gardeshban.ir) : وین، پایتخت اتریش ، یک معدن طلای معماری و بسیار غنی از تاریخ است. اگرچه آشپزی سنتی اتریشی بیشتر شامل گوشت میشود، اما رستورانهای گیاهی و وگن نوآورانه هم در شهر کم نیستند. هر کسی که به یک اسنک فوری یا شامی لذیذ نیاز دارد میتواند رستوران مناسب سلیقه خود را پیدا کند. اگر این راهنما را تا انتها دنبال کنید با برخی از بهترین رستورانهای گیاهی سطح شهر آشنا خواهید شد.
۱. دلی بلوم
«دلی بلوم» (Deli Bluem) مأموریت خود را استفاده از مواد اولیه ارگانیک و غذاهای گیاهی میداند. غذای خود را با گزینهای از میان سوپهای گوناگون آغاز کنید و سپس به سراغ غذاهای اصلی متنوع بروید. این موارد همگی به گونهای طراحی شدهاند که سیستم ایمنی شما را متعادل و قوی میکنند. برای نوشیدنی، دلی بلوم آبمیوههای تازه، قهوه و چای را برایتان در نظر گرفته است. میتوانید در جلسات آموزش آشپزی رستوران هم شرکت کنید.
۲. کوخینا
«کوخینا» (Cuchina) روی غذاهای طبیعی و سالم تأکید داشته و از محصولات بومی و فصلی استفاده میکند. از این مواد بهترین صبحانههای گیاهی و وگنی که بتوانید تصورش را بکنید برایتان درست میکنند که البته میتوانید در تمام ساعات روز سفارششان دهید. همچنین برای ناهار میتوانید گزینه سنتی و خوشمزه کوخینا را هم امتحان کنید. علاوه بر این برای نوشیدنی گزینههایی مانند قهوه، چای و انواع شکلات داغها را به شما پیشنهاد میکنند. آبمیوههای تازه و لیموناد خانگی هم بسیار ایدهآل هستند. اینجا تنها یک رستوران نیست بلکه یک خواربارفروشی ارگانیک هم محسوب میشود. علاوه بر این در شبها کلاسهای آشپزی هم برای گروههای چهار تا هشت نفره برگزار میکنند.
۳. گاگارین
در همان بدو ورود به کافه «گاگارین» (Gagarin) میتوانید اتمسفر گرم و خانگی آن را لمس کنید. این کافه جایی عالی برای اشتراک گذاشتن و لذت بردن از فرهنگ، موسیقی و حتی سیاست است. همچنین به خاطر موقعیت آن در نزدیکی دانشگاه، از گزینههای محبوب دانشجویان نیز به شمار میرود. تمرکز کارکنان روی بهکارگیری محصولات بومی و ارگانیک با قیمتی مناسب بوده ولی مهمترین عاملی که از اینجا مقصدی ایدهآل میسازد، آن است که میتوانید هر قدر که دوست داشتید برای غذا پول بدهید!
۴. هالری
رستوران «هالری» (Hollerei) در بیرون شهر قرار دارد اما به سادگی با وسایل نقلیه عمومی میتوانید به آن دسترسی داشته باشید. این رستوران محیطی آرام داشته و طراحی داخلی چوبی و باغی که برای روزهای گرم تابستان ایدهآل است، آن را تبدیل به مقصدی دلپذیر برای شکمگردی گیاهی کردهاند. غذاها از آشپزی آسیایی و مدیترانهای الهام گرفته شدهاند و به روشی بسیار خلاقانه به مشتریان ارائه میگردند. سوپ عدس هندی را با یک نوکی ایتالیایی با برگ اسفناج، گوجه فرنگی و پستوی گیاهی سفارش دهید و در نهایت از دسرهای وسوسه کنندهای مانند بستنی وانیلی و بادام بوداده لذت ببرید.
۵. هاروست بیستروت
«هاروِست بیستروت» (Harvest Bistrot) یک رستوران گیاهی کوچک است که غذاهای آرامپز را با سرعت بالا به مشتریانش ارائه میکند. تمرکز اینجا روی غذاهای وگن بوده که به صورت بوفه باز در اختیار مشتریان قرار میگیرد. به علاوه مهمانان میتوانند تا ساعت ۱۲ ظهر از منوی صبحانه سفارش دهند. میتوان غذاها را به صورت بیرون بر دریافت کرد و از مناظر زیبای اطراف و کلیسای نزدیک آن لذت برد.
۶. سوینگ کیچن
طراحی شیک و صنعتی «سوینگ کیچن» (Swing Kitchen) به همراه موسیقی پسزمینه شما را به دهه ۱۹۲۰ میبرد. این رستوران فست فودی برگرهای فوقالعادهای را به مشتریانش پیشنهاد میکند و همچنین غذاهای جانبی لذیذی هم میتوانید با آن همراه کنید. نان این برگرها از آرد سویا و گندم درست شده و تمام سالادها و سبزیجات از کشاورزان بومی تهیه شدهاند. گلچین منحصر به فرد نوشیدنیها مانند کولای خانگی هم بسیار هیجانانگیز بوده و تجربه شما را کامل میکنند.
۷. ناتورکوست سنت یوزف
«ناتورکوست سنت یوزف» (Naturkost St. Josef) هم یک رستوران و هم یک فروشگاه مواد غذایی ارگانیک است که اتمسفری گرم و صمیمی دارد. مهمانان در اینجا منوی متنوع و جدیدی از ناهار و سوپ را میبینند که به صورت روزانه تغییر میکند. به علاوه میتوانید مقدار زیادی سالاد، آبمیوه تازه، آیس تی خانگی و دسر خوشمزه را سفارش دهید. این فود شاپ هر نوع سلیقهای را پوشش داده و محصولاتش از سبزیجات تازه، پنیر، نان، شکلات تا برنج و نودل متغیر است.
۸. تیان
«تیان» (Tian) در زبان چینی به معنی بهشت، اما در زبان فرانسوی نام یک خورش گیاهی است. این دو معنا به خوبی رستوران تیان را توصیف میکنند. تمام غذاها با دقت بالایی آماده میشوند و تجربهای بینظیر را برایتان فراهم میکنند. مهمانان میتوانند از بین منوهای چهار، شش یا هشت قسمتی غذایشان را انتخاب کنند که از مواد اولیه باغ خود رستوران آماده شدهاند. گلچین نوشیدنیها را هم نباید فراموش کرد.