gardeshban.ir

بقایای ۹‌هزارساله یک شکارچی زن کشف شد

زنان جوامع «شکارچی – گردآورنده» هم همچون مردان شکارچی بوده‌اند، این نتیجه حاصل کشف بقایای ۹هزارساله یک زن در کشور «پرو» است.
کد خبر: ۳۳۲۳۵
تاریخ انتشار : شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۹-1399 August 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
اگر قرار باشد تصویری از یک شکارچی در جامعه «شکارچی – گردآورنده» hunter-gatherer society)) را در ذهن‌تان مجسم کنید به احتمال زیاد تصویر یک مرد در ذهن‌تان تداعی می‌شود؛ اما کشف بقایای ۹هزارساله یک زن در نزدیکی مناطق کوهستانی «آند» نشان می‌دهد این تصور اشتباه است.

کشف مجموعه‌ای از ابزار شکار باستانی در کنار اسکلت یک زن جوان توسط کارشناسان دانشگاه «کالیفرنیا»، تصورها و فرضیه‌های پیشین درباره نقش افراد در گذشته را تغییر داد.

اکنون بیش از ۲۰ هزار اثر تاریخی و بقایای شش انسان در محوطه باستان‌شناسی « Wilamaya Patjxa» واقع در کشور «پرو» کشف شده است. در جریان جدیدترین اکتشاف در این محل ابزاری همچون یک چاقو و ساطور کشف شده است.

آرت‌نت نیوز نوشت، نتایج این اکتشاف در ژورنال «ساینس ادونسز» به چاپ رسیده است.
 

پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها