gardeshban.ir

جزیره شیدور یا جزیره مارو در شهرستان ابوموسی/عکس

جزیره شیدور نام اصلی جزیره مارو است .در زبان عامیانه به این جزیره مرجانی و زیبا جزیره مارو می گویند.
کد خبر: ۳۳۷۱۳
تاریخ انتشار : شنبه ۰۱ آذر ۱۳۹۹-1399 September 01
گردشبان (gardeshban.ir) :
جزیره مارو در هرمزگان و جزئی از شهرستان ابوموسی به شمار می آید .جالب است بدانید که جنس این جزیره محافظت شده از مرجان است و یک منطقه غیر مسکونی است.از آنجایی که این جزیره کمتر شناخته شده است و مسافران کمتری به آنجا می روند داری طبیعت بکر و دست نخورده ای است .

 
جزیره مارو کجاست ؟

این جزیره در خلیج فارس و از توابع استان هرمزگان قرار دارد.جزیره مارو در فاصله 5/1 کیلومتری شرق جزیره لاوان و 170 کیلومتری شهر بندرلنگه واقع شده است .برای سفر به مارو ابتدا خودتان به بندر مقام (نزدیک شهرستان پارسیان) که یکی از توابع بندر لنگه استان هرمزگان است برسانید .شما می توانید با قایق های موتوری مختلف در بندر مقام به جزیره مارو بروید . امکان کرایه دربست قایق موتوری وجود دارد که البته هزینه بالایی دارد .همچنین نزدیک ترین فرودگاه به جزیره لارو در لاوان قرار دارد.از لاوان تا مارو را نیز باید با قایق طی کرد .

دلیل نامگذاری جزیره مارو

همانطور که گفته شد دلیل اصلی این جزیره شیدور است که محلیان به آن مارو می گویند .دلیل اصلی این نامگذاری ،وجود مارهای زنگی زیاد است که در این جزیره زندگی می کنند .این مارهای زنگی در شن ها خودشان را مخفی می کنند به همین دلیل گردشگران آن ها را مشاهده نمی کنند .به دلیل وجود این مارهای زنگی و خطرناک این جزیره غیر مشکونی است و فقط برای مدت کوتاهی می توانیم از آن بازدید کنیم .البته گردشگرانی هم هستند که این قانون را زیر پا می گذارند و شب در این جزیره می مانند .

 
سفر به جزیره مارو

سفر به جزیره دور افتاده و بدون سکنه یک سفر عادی نیست .وجود حیوانات و جانوران احتمالی ،تاریکی شب ،عدم وجود امکانات سفر را سخت و دشوار می کند .اما طبیعت بکر و زیبای این جزیره باعث شده گردشگران زیادی به این جزیره سفر کنند .

برای رسیدن به مارو یا شیدرو مسیر بسیار زیبا و لذت بخشی را از میان آب های نیلگون خلیج فارس به سمت این جزیره باید طی شود .علاوه بر طبیعت بکر و زیبای این جزیره وجود گونه های مختلف جانوری و پرندگانی که در آن جا زندگی می کنند مورد توجه گردشگران است .لاک پشت های زیبایی نیز در این منطقه زندگی می کنند که زیبایی این منطقه را دو چندان کرده است .

این جزیره شامل ساحل بسیار زیبا و تمیزی است که گردشگرلان می توانند وقت خود را در این سواحل بگذرانند و سپس در آب شنا کنند .به دلیل خالی از سکنه بودن این جزیره بهتر است گردشگران خوراکی ،آب آشامیدنی و جعبه کمک های اولیه همراه خود داشته باشند .جزیره مارو یک جزیره مرجانی است .

مرجان ها موجودات زنده ای هستند که نباید در حین سفر به آن ها صدمه زد .لاک پشت هایی که در این منطقه زندگی می کنند در سواحل تخم گذاری می کنند .این لاک پشت ها بسیار ترسو هستند به گونه ای که اگر صدایی بشنوند از آنجا فرار می کنند و محیط را ترک می کنند .این لاک پشت ها جلبک های دریایی را می خورند .زیاد شدن جلبک های دریایی باعث از بین رفتن مرجان ها و کدر شدن آب دریا می شود .به همین دلیل گردشگران باید مراقب باشند به محیط صدمه نزنند .

جاذبه های دیدنی جزیره مارو

گذر از آب های شفاف و نیلگون خلیج فارس لذت سفر را برای گردشگران دو چندان می کند.جزیره شیدور زیستگاه پرندگان ،لاک پشت ها و مارهای زیادی است که هنگام صبح بیشتر به چشم می خورد .در این جزیره زیبا خبری از سر و صدای ماشین ها ،سازه های انسانی و هرج و مرج هایی که باعث از بین بردن آرامش مسافران می شود وجود ندارد .پیاده روی بر روی شن های نرم موجود بر سواحل ،دیدن مرجان های چشم نواز و شنا در دریا از دیگر عواملی است که مس توانید در این جزیره مارو تجربه کنید .گردشگران با همراه داشتن وسایل ماهیگیری می توانند ماهی صید کنند .همچنین فانوس دریایی موجود در این جزیره از جذابیت های دیگر این جزیره است که می توان به بالای آن رفت و منظره ی زیبای این جزیره مرجانی را مشاهده کرد .

هزینه سفر به جزیره مارو

از آن جا که خبری از امکانات اقامتی در این جزیره نیست هزینه ی سفر به مارو فقط محدود به خوراک و کرایه قایق است .معمولا کسانی که قصد بازدید از جزیر مارو را دارند به بندر مقام می روند از آن جا اغلب قایق موتوری برای رفتن به جزیره لاوان جود دارد .از آن جا باید با کرایه اضافی به جزیره مارو سفر کرد که هزینه به این صورت نفری 15 هزار تومان می باشد .اما اگر به صورت خانوادگی سفر می کنید می توانید با هزینه 150 تا 200 هزار تومان قایق دربست تهیه کنید .برای کرایه قایق باید به دفتر بندر یا افراد بومی مراجعه کرد .برا ی هزینه ی خوراک  نیز با توجه به بودجه خود می توانید هزینه کنید .

امکانات و شرایط اقامت درجزیره مارو

در جزیره مارو هیچ گونه امکانات رفاهی ،خدماتی یا رفاهی وجود ندارد و امکان کمپ زدن نیز در این جزیره غیر مسکونی وجود ندارد .گردشگران می توانند به مدت چند ساعت از این جزیره دیدن کنند و قبل از غروب آفتاب مارو را ترک کنند .برای اقامت باید به جزیره لاوان که زیبایی کمتر از مارو ندارد سفر کنید .در این جزیره امکان زدن کمپ و اجاره  سوئیت وجود دارد.وجود آنتن تلفن همراه و سوپرمارکت های بزرگ شرایط اقامت را برای مسافران راحت تر کرده است .

غذای محلی جزیره مارو

غذای مخصوص جزیره مارو و جنوب ایران ماهی کبابی است .برای میل کردن این غذا کافی است از ماهی گیران که اطراف جزیره مارو مشغول صید هستند خرید کنید یا خودتان به صید ماهی مشغول شوید، البته لازم به ذکر است که در صورت مراجعه جزیره لاوان می توانید در رستوران های موجود در این جزیره غذای محلی مارو را نیز میل کنید. 


بهترین زمان سفر به جزیره مارو

از آن جا که اوایل فصل بهار زمان تخم گذاری لاک پشت ها است ورود به مارو در این فصل ممنوع است .در فصل تابستان هوای جنوب ایران بسیار گرم است که برای مسافرت مناسب نیست و اذیت کننده است .فصل پاییز و زمستان بهترین زمان سفر به جزیره مارو یا شیدور است.هر چی هوا خنک تر بشد لذت سفر در این جزیره بیشتر است .


جزیره شیدور یا جزیره مارو در شهرستان ابوموسی/عکس

جزیره شیدور یا جزیره مارو در شهرستان ابوموسی/عکس

جزیره شیدور یا جزیره مارو در شهرستان ابوموسی/عکس

جزیره شیدور یا جزیره مارو در شهرستان ابوموسی/عکس

جزیره شیدور یا جزیره مارو در شهرستان ابوموسی/عکس
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار