gardeshban.ir

راهنمای سفر به ملبورن برای عاشقان شکلات/عکس

ملبورن برای افرادی که عاشق شیرینی، شکلات و دسرهای خوشمزه هستند مانند بهشت است. راهنمای بهترین شیرینی‌فروشی‌های ملبورن را از دست ندهید.
کد خبر: ۳۴۱۶۸
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۹-1399 September 13
گردشبان (gardeshban.ir) :

ملبورن  شهر شکلات است؛ افرادی که عاشق شکلات هستند می‌توانند در این شهر انواع شکلات‌ها را با طعم‌های مختلف یا حتی طعم‌های عجیب و غریب امتحان کنند. حتی برای افراد گیاهخوار هم شکلات‌های متنوعی وجود دارد. ترافل‌های وسوسه‌کننده، دسرهای فرانسوی، بستنی‌های راکی رودز (Rocky Roads) و انواع دیگر شکلات و شیرینی باعث می‌شود این شهر، بهشتی برای شکلات‌دوستان باشد. در ادامه برخی از بهترین شکلات‌فروشی‌های ملبورنِ  استرالیا  را به شما معرفی خواهیم کرد.

کوکو بلک

کوکو بلک (Koko Black) در واقع یک فروشگاه زنجیره‌ای شکلات است و تمام شعب این فروشگاه دکورهای چوبی به رنگ شکلات‌های تیره‌شان دارند. این شکلات‌فروشی در دسامبر ۲۰۰۳ پس از اینکه موسس آن شِین هیلز (Shane Hills) در اروپا هنر درست‌کردن شکلات را از یک شکلات‌ساز  بلژیکی به نام درایز نوکارت (Dries Cnockaert) آموخت، تاسیس شد. او به ملبورن بازگشت و برند خود را در صنعت شکلات‌سازی راه‌اندازی کرد. این شکلات‌فروشی ترکیبات شکلاتی را وارد می‌کند که از روند تولید کاکائوی پایدار پیروی می‌کنند. فروشگاه‌های کوکو بلک در خیابان‌های کالینز (Collins)، خیابان کارلتون (Carlton)، خیابان های‌پوینت (Highpoint)، خیابان چادستون (Chadstone)، مرکز خرید  ملکه ویکتوریا  (Queen Victoria)، دونکاستر (Doncaster) و رویال آرکِید (Royal Arcade) شعبه دارد و شعبات خیابان کارلتون و کالینز برای برخی اهداف خصوصی از قبل رزرو می‌شود. در روزهای نزدیک عید پاک جعبه‌های کادو، شکلات‌های خرگوشی دست‌ساز و تخم مرغ‌های فندقی برای مشتریان آماده می‌شود.

سفر به ملبورن

شکلات و شیرینی فروشی کاکائو فاین

این شیرینی‌فروشی که به داشتن بهترین ماکارون، شیرینی اکلر (éclair)، شکلات و شیرینی‌های فرانسوی شهرت دارد، به عنوان یک برند معروف شناخته می‌شود. سرآشپزهای مطرح این قنادی به نام‌های لارنت مریک (Laurent Meric) و تیم کلارک (Tim Clark) تیمی از آشپزها را هدایت می‌کنند که برای شعبه‌های دونکاستر (Doncaster) و های‌پوینت (Highpoint) شکلات‌ها و دسرهای فرانسوی تهیه و همچنین شکلات و شیرینی‌ هتل‌های ۵ ستاره و مسافرین فرست کلاس و بیزنس کلاس پروازهای بین‌المللی را تامین می‌کنند. در هر کدام از مغازه‌های این برند بیش از ۲۰ نوع شکلات دست‌ساز را در طعم‌های مختلف می‌توانید بیابید. شکلات‌های بلک پرل (Black Pearl) و برنت اورنج (Burnt Orange) از طعم‌های محبوب شکلات‌های این برند هستند. همان‌طور که گفته شد، ماکارون‌های کاکائو فاین (Cacao Fine) بسیار محبوب هستند. طعم‌هایی مانند هانی‌کامب (honeycomb)، لیمو، بیترز (bitters) و ماست توت فرنگی طرفدارهای بسیاری دارد. در عید پاک، کودکان معمولا به‌دنبال شکلات‌های فانی‌بانی (Funny Bunny) و چیکن لیتل (Chicken Little) به این شیرینی‌فروش می‌آیند و بزرگسالان هم به دنبال خرید تخم مرغ‌های رنگی با طرح‌های مختلف هستند.

سفر به ملبورن

مینیستری آو چاکلات 

«وزارت شکلات» یا مینیستری آو چاکلت (Ministry of Chocolate) در سال ۲۰۰۸ از بازار «فارمرز مارکت» یا بازار کشاورزان محلی کار خود را آغاز کرد. این شکلات‌فروشی که در واقع یک کسب و کار خانوادگی است، از بهترین شکلات‌های فرانسوی و بلژیکی استفاده می‌کند تا محصولات منحصر به‌فرد خود را تهیه و عرضه کند. شکلات‌فروشی مینیستری آو چاکلت در خیابان های‌استریت مالوِرن (High Street Malvern) واقع شده و یک فروشگاه آنلاین هم دارد. این فروشگاه به دلیل شکلات‌های تخته‌ای خود که شبیه لِگو هستند و همچنین طعم‌های مختلف شکلات‌های اسمورز (smores) شهرت زیادی دارد. در زمان عید پاک، شکلات‌های زیادی به شکل خرگوش، مرغ، تخم‌مرغ‌های رنگی و اردک به فروش می‌رسند. افرادی که به ستاره‌شناسی علاقه دارند، می‌توانند تعداد محدودی از شکلات‌های تخم مرغیِ آندِر ساوت اسکای (Under South Sky) به‌معنای «زیر آسمان جنوب» را خریداری کنند.

سفر به ملبورن

شکلات فروشی و بستنی فروشی یارا ولی

بازدید از این شکلات‌فروشی که در تپه‌های یارا ولی (Yara Valley) واقع شده می‌تواند برایتان تجربه‌ای فراموش‌نشدنی باشد. زمانی‌که وارد مغازه می‌شوید، قفسه‌های زیادی را پر از شکلات می‌بینید که بیش از ۲۵۰ نوع محصول در اندازه‌های مختلف را در خود جای داده‌اند. محصولات «راکی رودز»، شکلات‌های فرانسوی، ترافل و انواع سس‌های خوشمزه، تنها چند نمونه از محصولات این مغازه هستند. این فروشگاه همچنین مجموعه‌هایی تک و حتی عجیب‌و‌غریب مانند طعم‌های خیلی قدیمی بستنی هم دارد. زمانی‌که در مغازه گردش می‌کنید می‌توانید از پنجره‌ی شیشه‌ای کار کردن کارگران و نحوه‌ی تهیه‌ی شکلات‌ها را ببینید و زمانی‌که شکلات خود را برای خوردن به بیرون از مغازه می‌برید، از مناظر زیبای اطراف لذت ببرید.

سفر به ملبورن

شکلات فروشی هاندورف

شکلات‌فروشی هاندورف (Hahndorf) در اواخر سال ۲۰۰۱ در نورث بالوین (North Balwyn) افتتاح شد. محصول اختصاصی این فروشگاه ترافل است و اکنون ۱۳ شعبه در سراسر ویکتوریا تاسیس کرده است. من‌فرد (Manfred) و اریکا کولبرگ (Erica Kolberg) قصد داشتند یک مغازه‌ی شکلات‌فروشی با سبک کافه تاسیس کنند تا افرادی که عاشق شکلات هستند بتوانند در آن یک یا دو عدد ترافل هم امتحان کنند. در این مغازه بیش از ۴۰ نوع ترافل وجود دارد که از میان آنها پودینگ خرما، شربت لیمو و زنجبیل محبوبیت زیادی دارند. در بعضی از مغازه‌ها امکان تست کردن این محصولات هم وجود دارد. این شکلات‌فروشی همچنین یک جعبه‌ی کادو که انواع ترافل‌ها در آن وجود دارد، برای مشتریان فراهم می‌کند.

سفر به ملبورن

شکلات فروشی برچ اند پرچیز

شکلات فروشی برچ اند پرچیز (Burch & Purchese) یک سرزمین شکلاتی زیبا در ساوت یارا (South Yara) است که توسط مالک و آشپز این شکلات‌فروشی یعنی دارن پرچیز (Darren Purchese) و همسرش کَت کلارینگ‌بولد (Cath Claringbold) اداره می‌شود. این شکلات‌فروشی انواع شکلات و شیرینی‌های خلاقانه از قبیل آبنبات‌های شکلاتی، کره‌ی بادام زمینی، مربا و انواع مختلفی از پنیر، مربا، کیک و دسر را تهیه و توزیع می‌کند. دارن پرچیز (Darren Purchese) همچنین کیک‌های عروسی و کیک‌های مناسبتی خاص را به بهترین شکل آماده می‌کند. در عید پاک مردم می‌توانند شکلات‌هایی به شکل حیوانات را از میان محصولات این فروشگاه انتخاب کنند. جوجه‌های صورتی، پابلو پنگوئن عید پاک، انواع شکلات‌های دیگر به شکل جوجه، مایلی خرس عید پاک، پسری با لباس جوجه، انواع آبنبات‌ها و حتی جعبه‌های کادویی را خریداری کنند.

سفر به ملبورن

پانا چاکلت

افراد گیاهخوار هم می‌توانند شکلات‌های عالی ملبورن را امتحان کنند. اگر سری به صفحه‌ی اینستاگرام این شکلات‌فروشی زده باشید، حتما متوجه خواهید شد که چرا این برند شکلات تا این حد خاص و معروف است. پانا چاکلت (Pana Chocolate) توسط پانا باربونیس (Pana Barbounis) تاسیس شد و انواع شکلات‌های گیاهی و وگن را با طعم‌های مختلف عرضه می‌کند. این شکلات‌فروشی در ملبورن از غلاف کاکائویی بولیویایی، نارگیل‌های فیلیپینی، کره‌ی کاکائویی پرو، شهد آگاوه‌ی مکزیکی، خرنوب اسپانیایی و دارچین ارگانیک سریلانکایی برای درست کردن شکلات‌هایشان استفاده می‌کنند. شکلات‌های این مغازه در مناسبت‌های مختلفی مانند عید پاک هم عرضه می‌شوند. یکی  از ویژگی‌های جالب این برند شکلات طعم‌های جالب مانند انجیر، توت وحشی، آلبالو و وانیل است.

سفر به ملبورن



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار