نقاط محبوبی در اینجا وجود دارند که از سایر قسمتهای شهر بسیار متمایز هستند و در ادامه این راهنما شما را با گلچین خودمان آشنا خواهیم کرد. چه عاشق اسطورههای موسیقی باشید یا طرفدار دنیای مد، چیزی باب میلتان در این شهر پیدا خواهید کرد.
«خیابان آکسفورد» (Oxford Street) یکی از شلوغترین خیابانهای خرید اروپایی بوده و برخی از بهترین مغازههای لندن را در آن پیدا خواهید کرد. این خیابان چندین کیلومتر ادامه داشته و از «چرینگ کراس رود» (Charing Cross Road) تا هاید پارک در غرب کشیده شده است. همیشه پیادهرو اینجا پر از جمعیت خریداران بوده و به ویژه در زمان کریسمس با جمعیت زیادی روبرو خواهید شد. تمام دیپارتمنت استورها هم در اینجا حضور دارند.
«ریجنت استریت» (Regent Street) مرزی میان ساکنین شیک « می فر » (Mayfair) و ساکنین محله «سوهو» (Soho) میکشد. این خیابان در سال ۱۸۱۳ تا ۱۸۲۳ ساخته شد و در سال ۱۸۹۸ مورد بازسازی کامل قرار گرفت تا مغازههای بزرگتری را در خود جا دهد. در سرتاسر خیابان ریجنت و حومهاش میتوانید مغازههایی منحصر به فرد را پیدا کنید. همچنین دیپارتمنت استور «لیبرتی» (Liberty) را هم برای بهترین پارچهها پیشنهاد میکنیم. اگر دنبال اسباب بازیهای گوناگون بودید، به سراغ «هملیز» (Hamleys) بروید.
«بیکر استریت» (Baker Street) بین «پارک ریجنت» و خیابان آکسفورد قرار دارد. نیمه جنوبی آن بیشتر تجاری بوده و مغازهها و ادارات گوناگون را در بر میگیرد؛ اما قسمت شمالی هنوز هم هویت قرن هجدهمیاش را حفظ کرده است. موزه شرلوک هلمز در ساختمان شماره ۲۳۹ در همین خیابان قرار دارد.
«خیابان کارنابی» (Carnaby Street) که امروزه میشناسیم، زندگی خود را از سال ۱۹۵۷ که «جان استفن» (John Stephen) بوتیک پوشاک مردانه خود را در آن افتتاح کرد آغاز نمود. خیلی زود اینجا توانست کسب و کارهای مشابه را جذب کرده و در طی یک دهه پر از مغازههای پوشاک مد گوناگون شود. میتوان ادعا کرد که کارنابی در میان خیابانهای خرید و مد جهان شهرت قابل توجهی دارد.
«خیابان ابی» (Abbey Road) به خاطر اقامت گروه بیتل در «ابی رود استودیوز» (Abbey Road Studios) از شهرت جهانی برخوردار است. این گروه افسانهای تمام آلبومهای خود را به جز یکی در اینجا ضبط کردند. در سال ۱۹۶۹ آنها نام آلبوم خود را به نام این خیابان گذاشتند و عکس مشهورشان را هم در حال عبور از خط عابر پیاده روی آن منتشر کردند.
«کینگز رود» (King’s Road) بخشی از یک خیابان طولانیتر است. این خیابان توسط چارلز دوم ساخته شد تا پیوندی میان « کاخ وست مینستر » و «همپتون کورت» (Hampton Court) باشد. در گذشته برای عبور از آن باید مجوز ویژه تهیه میشد زیرا اعتباری سلطنتی داشت. از سال ۱۸۳۰ خانههای شیک و کسب و کارها به سمت آن سرازیر شدند. اکثر این خانهها امروزه وجود ندارند اما میتوانید معدودی از آنها را ببینید.
«کنزینگتون های استریت» (Kensington High Street) تمام دیپارتمنت استورهای معروف مانند «بارکرز» (Barkers) را در خود جا داده است. این ساختمان آردکویی متعلق به سال ۱۸۷۰ بوده و هر چیزی که فکرش را بکنید، از پوشاک گرفته تا لوازم آرایشی و ناهار تا تلویزیون و ماشین ظرفشویی یا یک جفت کفش نو را به مشتریانش عرضه میکند.
«باند استریت» (Bond Street) یکی از خیابانهای اصلی قلب «میفر» بوده و پر از مغازههای دیزاینرهای معروف و جواهرسازان گران قیمت است. برخی از برندهای لوکس مانند گوچی یا ورساچه و برندهای جواهرآلات مانند «کارتیه» و «تیفانی» هم در اینجا حضور دارند. میتوانید برخی از خانههای حراجی معروف را هم در آن پیدا کنید.