gardeshban.ir

کازا روسادا، قصر صورتی اسرار آمیز در آرژانتین/عکس

کازا روسادا یکی از جاذبه‌های گردشگری مسحور‌کننده و تا حدی اسرار‌ آمیز شهر بوئنوس آیرس در کشور آرژانتین است. این بنا به عنوان دفتر رسمی ریاست جمهوری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کد خبر: ۳۵۳۰۷
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹-1399 October 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
علیرغم اینکه توریست‌ها فکر می‌کنند رئیس جمهور آرژانتین در این ساختمان زندگی می‌کند، اما کازا روسادا فقط محل کار اوست و محل زندگی‌اش در «لوس اولیووس» (Los Olivos) در حومه‌ی شهر است. دلیل اینکه بنای کازا روسادا را رازآلود می‌دانند این است که از زمان ساخت آن در دهه‌ی ۱۸۰۰ میلادی فقط عده‌ی کمی از افراد عادی اجازه‌ی ورود به این ساختمان را پیدا کرده‌اند. تا امروز عکاسان فقط اجازه‌ی ورود به صحن حیاط مجموعه را دارند. 

البته تورهای رایگان بازدید یک ساعته از کازا روسادا وجود دارد اما تمام بخش‌ها ساختمان را پوشش نمی‌دهند. از این نظر می‌توان کازا روسادا را مشابه با «کاخ کرملین» دانست که در تورهای بازدید اجازه‌‌ی ورود بازدیدکنندگان به تمامی بخش‌ها داده نمی‌شود و فقط اجازه‌ی ورود افراد عادی به بعضی از قسمت‌های نه چندان مهم کاخ ریاست جمهوری را صادر می‌کنند.

البته این موضوع نباید شما از بازدید از این بنای زیبا و رازآلود منصرف کند. در هر صورت کازا روسادا بی شک یکی از تاریخی‌ترین، نمادین‌ترین و زیباترین ساختمان‌ها در کل شهر است و دیدن آن خالی از لطف نیست.

واژه‌ی کازا روسادا به معنای «خانه‌ی صورتی» است. گرچه این توصیف مناسب رنگ بنای بزرگ کازا روسادا است اما ربطی به اهمیت و بعد فرهنگی کاخ ریاست جمهوری در عدالت بوئنوس آیرس ندارد. وقتی به سمت میدان «پلازا د مایو» (Plaza de Mayo) که مردم بومی آن را به نام «Centro» می‌شناسند می‌روید، به تدریج متوجه اندازه و بزرگی این سازه‌ی به سبک ایتالیایی خواهید شد که الهام‌بخش کارت پستال‌های شهر است؛ در واقع کازا روسادا در انتهای شرقی پلازا دمایو قرار گرفته است. این میدان بزرگ از زمان شکل‌گیری بوئنوس آیرس در سال ۱۵۸۰ همواره توسط بسیاری از مهم‌ترین مراکز سیاسی کشور احاطه شده است.

در ضمن یک تراس وجود دارد که «Eva Peron»، همسر دوم رئیس جمهور آرژانتین چندین بار در آن حضور یافته و از همانجا هم آخرین بار با مردمش بدرود گفته است و جمله‌ی معروف «برای من گریه نکن آرژانتین» را ادا کرده است. وقتی همراه با تور به گردش در کازا روسادا می‌پردازید، می‌توانید از موزه‌ی طبقه پایین ساختمان که اطلاعات خوبی از کاخ ریاست جمهوری در بوئنوس آیرس، اشیاء به جای مانده از رئیس جمهورهای قبلی و در کل کشور آرژانتین را در خود دارد هم دیدن کنید. در ضمن می‌توانید هر ساعت شاهد مراسم تعویض گارد در مقابل قصر باشید. 

شما پس از بازدید از کاخ، علاوه بر دانستن حقایق جالب و سرگرم کننده‌ای مثل اینکه «مدانا» خواننده‌ی مشهور آمریکایی یکی از تنها کسانی بوده است که اجازه‌ی بازدید از این تراس معروف را داشته و اینکه صحنه‌هایی از فیلم «Evita» بر روی این تراس فیلم‌برداری شده است، از اطلاعات مهمی آگاه می‌شوید که در مورد ویژگی‌های فرهنگی و سیاسی رایج در آرژانیتن صحبت می‌کنند.

یکی از حقایق جالب در مورد کازا روسادا این است که اصلاً چطور تصمیم بر صورتی کردن این ساختمان گرفته شد. اول از همه اینکه رنگ صورتی آن هیچ ربطی به زن بودن ریاست جمهوری آرژانتین ندارد. یک نظریه بر این روایت استوار است که در سال ۱۸۷۳ که قصر توسط معمار بریتانیایی «ادوارد تایلور» ساخته شد، دو حزب سیاسی مهم وجود داشت که علامت یکی از آنها رنگ قرمز و علامت دیگری رنگ سفید بود. در تلاش برای ایجاد صلح، اتحاد ملی و پیمان غیرنظامی، تصمیم گرفته شد که رنگ این ساختمان عظیم به رنگ صورتی درآید که ترکیبی از رنگ قرمز و سفید است. نظریه‌ی دیگر می‌گوید این رنگ صورتی فقط حاصل ترکیب رنگ سفید با خون گاو است که در اوخر قرن نوزدهم بسیار مرسوم بوده است. 

اگرچه اجازه‌ی بازدید از تمام اتاق‌های کازا روسادا به تورها داده نمی‌شود اما قطعاً دیدگاه وسیع‌تری نسبت به کشور آرژانتین پیدا خواهید کرد. زیبایی خیره‌کننده‌ی این بنا فقط متعلق به بنای بیرونی آن نیست بلکه داخل ساختمان هم زیبایی‌هایی دارد که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. اگر دوست دارید بیشتر در مورد مردم، سیاست و تاریخ کشور آرژانتین بدانید حتماً باید بازدید از کازا روسادا را در فهرستی که از جاذبه‌های بوئنوس آیرس تهیه کرده‌اید، قرار دهید. این ساختمان هنوز هم یکی از تاریخی‌ترین و زیباترین ساختمان‌های کشور است.


کازا روسادا، قصر صورتی اسرار آمیز در آرژانتین/عکس

کازا روسادا، قصر صورتی اسرار آمیز در آرژانتین/عکس

کازا روسادا، قصر صورتی اسرار آمیز در آرژانتین/عکس

کازا روسادا، قصر صورتی اسرار آمیز در آرژانتین/عکس
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار