برنج پخته شده | 2 و نیم فنجان |
تخم مرغ | 2-3 عدد |
ژامبون ریز خرد شده | یک چهارم الی یک دوم فنجان |
کره ذوب شده | یک سوم فنجان + مقداری برای سرخ کردن پیاز |
پنیر پارمسان رنده شده یا پنیر رومانو | دو سوم فنجان |
پیاز ریز رنده شده | یک چهارم فنجان |
* جعفری تازه خرد شده | یک چهارم فنجان |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر | به مقدار لازم |
پنیر چدار بسیار تند مکعبی خرد شده | حدودا 300 گرم |
تخم مرغ برای اطراف | 2 عدد |
آرد | 1 فنجان |
آرد سوخاری | 1 فنجان |
روغن برای سرخ کردن | به مقدار لازم |
* یک چهارم فنجان جعفری تازه خرد شده یا 1-2 قاشق چایخوری جعفری خشک
ابتدا پیاز رنده شده را با مقداری کره یا روغن سرخ کنید تا حدی که طلایی شوند. زیر شعله را خاموش کنید. تا خنک شوند.
داخل کاسه ی 2 تخم مرغ را بشکنید و کمی هم بزنید، سپس برنج پخته شده ژامبون و کره ذوب شده، پنیر پارمزان، پیاز سرخ شده، جعفری خرد شده و نمک و پودر سیر و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید اگر مواد سفت بود، 1 تخم مرغ دیگر اضافه کنید؛ اگر سفتی آن خوب بود لازم به اضافه کردن تخم مرغ نیست.
روی آن را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از گذشت نیم ساعت از مواد به اندازه ی یک گردو بردارید. و با دست گرد کنید و آن را پهن کنید. یک تکه ی مکعبی از پنیر را وسط آن قرار بدهید و مواد را اطراف آن بپیچانید تا مواد به شکل مکعبی پنیر در آیند. یا به همان شکل توپ در آورید.
2 تخم مرغ را در یک کاسه کوچک به خوبی هم بزنید. آرد را در یک کاسه ی دیگر بریزید. آرد سوخاری را هم در یک کاسه کوچک دیگر بریزید.
هر گلوله یا مکعب را درون آرد، سپس درون تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری فرو کنید.
روغن را داخل قابلمه ای کوچک بریزید و اجازه بدهید داغ شود، سپس گلوله های برنج را سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود (حدود 4 دقیقه). و پس از آن از روغن خارج کنید و روی حوله های کاغذی قرار بدهید تا روغن اضافی آن ها خارج شود.
روش پخت توپک برنج سرخ شده
• همچنین می توانید آنها را در روغن کم عمق سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای در بیایند.
• پس از قرار دادن پنیر وسط آن می توانید به هر شکلی که دوست دارید آن را در آورید.