gardeshban.ir

طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
کد خبر: ۳۶۴۳۸
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 14
گردشبان (gardeshban.ir) :

کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

مواد لازم برای 2 نفر :

سیب زمینی آب پز 2 عدد
 پیاز1 عدد
پیازچه 200 گرم
تخم مرغ1 عدد
نمک، زردچوبه و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه کوکو پیازچه:

سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

نکته :

اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.


طرز تهیه کوکوی پیازچه؛ غذای خوشمزه کرمانشاهی
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار