جمعیت این شهر بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵ برابر با ۳۹۲۴ نفر یا ۱۱۶۶ خانوار بوده است . دژکُرد یا دژگُرد دژی مستحکم در منطقه کوهستانی زاگرس بوده و مربوط به دوره ساسانی است.
این شهر موقعیتی ممتاز دارد و با ۲ استان اصفهان و کهگیلویه و بویر احمد همسایگی دارد. وجود تپه ها و قلل متعدد در محدوده دژکرد موجب گردیده است تا این منطقه پوشش گیاهی و جانوری متعددی را پذیرا شود. دهستان دژکرد ، این منطقه سبز قبای امروزی ، روزگاری مرز میان دولت پارس و ماد بود.
در تاریخی نزدیک تر این منطقه ، حاصل توسعه ی چندین آبادی است که از زمان صفویان ، پیرامون چشمه ی چهل شهیدان مستقر شده است. از آنجا که امنیت منطقه در آن دوران توسط امرای کرد تامین می شده ، به دژکرد معروف شده است.
هفت روستای این منطقه مانند خوشه پروین بر گرد آب سرنوشت مشترکی یافته اند. چهار روستای چرکس ، رئیسان ، ده نو و شرفی در این سوی رود و سه روستای بوگر ، مورپهن ، قطار آغاج ، در سوی دیگر با فاصله ای اندک از هم قرار گرفته اند. هرچند از تن پوش سبز منطقه آنچنان که بایسته است حفاظت و سیانت نشده است ، ولی باز هم این خاک حاصلخیز به برکت آب روان صدها گونه گونه های گیاهی را به انسانها هدیه داده است. دژکرد در سطح استان فارس قطب تولید کدو و سیب به شمار می رود.
براي رسيدن به دژکرد باید از جاده ای که از شهر سده می گذرد راهی آنجا شد. دژکرد در فاصله ۱۶ کيلومتری روستای فوق العاده زیبای تنگ براق قرار دارد.فراوانی آبهای سطحی، کيفيت مناسب پوشش گياهی، درختان جنگلی و آب و هوای مطبوع کوهستانی از ويژگيهای ارزشمندی است که دژکرد را در شمار يکی از جاذبه های طبيعتی استان فارس ایران قرار داده است.تفرجگاه چهل شهيدان در قسمت شمال اين شهر قرار دارد.سيب، هلو و بادام از جمله محصولات عمده کشاورزی روستای دژکرد است که در سالهای اخير رونق زيادی به اقتصاد این شهر داده است.
آدرس :ایران، شیراز، اقلید، حد فاصل بین شهر سده و کاکان، دژکرد