طرز تهیه دسر آمریکایی ساندا
مواد لازم برای تهیه ساندا :
کیک براونی | کیک را برش نزنید |
بستنی وانیلی | 1/2 گالن |
بادام زمینی شور شده و بو داده | یک و نیم پیمانه |
پودر شکر | 2 پیمانه |
* شیر غلیظ | 1 پیمانه |
چیپس شکلات کم شیرین | 2/3 پیمانه |
کره بدون نمک | 1/2 پیمانه |
عصاره وانیل | یک قاشق چایخوری |
* شیر غلیظ که 60 درصد آب خود را از دست داده و کمی زرد رنگ شده است
طرز تهیه ساندا :
بستنی وانیلی را روی براونی مالیده سپس بادام زمینی را روی آن بپاشید و دو ساعت در فریزر بگذارید تا بستنی فرم بگیرد.
در این زمان مواد روی دسر را آماده کنید: پودر شکر، شیر و چیپس شکلاتی و کره را مخلوط کنید و در یک ماهیتابه کوچک و عمیق روی حرارت متوسط بگذارید تا 8 دقیقه بجوشد ماهیتابه را بطور مداوم تکان دهید سپس آن را از روی شعله برداشته و عصاره وانیل را در آن بریزید و مخلوط کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا سرد شود.
شکلات را روی دسر ریخته و مدت 2 ساعت داخل فریزر بگذارید تا خود را بگیرد. توجه داشته باشید که این دسر قبل از بریدن و سرو 5 تا 10 دقیقه در دمای اتاق بماند.