gardeshban.ir

طرز تهیه شامی رشتی؛ اصل و خوشمزه

“شامی رشتی” یکی از سریع ترین و راحت ترین غذاهایی است که شما می توانید آن را تهیه کنید با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.
کد خبر: ۳۶۷۸۲
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
"شامی رشتی” یکی از سریع ترین و راحت ترین غذاهایی است که شما می توانید آن را تهیه کنید با ما همراه باشید تا دستور تهیه این غذای خوشمزه را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم شامی رشتی

گوشت ران گوساله : نیم کیلو
لپه : نیم کیلو
تخم مرغ : دو عدد
نخود آش :یک استکان
پیاز : یک عدد
زعفران : یک قاشق چای خوری
زرد چوبه و دارچین : نصف قاشق چای خوری
نمک و فلفل : یک قاشق چای خوری
شامی رشتی 

طرز تهیه شامی رشتی 

در ابتدا پیاز هایتان را به صورت حلقه حلقه خرد کنید. در ادامه گوشت ها را به صورت قیمه ای تیکه تیکه کرده و در زود پز بریزید .

نخو لپه ای که از قبل خیس کرده و چندین بار نیز آب آن ها را عوض کرده اید را به گوشت ها اضافه کنید.

ادویه هایتان را نیز به گوشت اضافه کرده و مقداری آب بر روی گوشت ها بریزید و زود پز را حدود یک ساعت با فشار زیادی روی شعله قرار بدهید تا کاملا مواد بپزد.

بعد از اینکه گوشت ها پختند مواد درون زود پز را در ظرف دیگری بریزید و با کمک گرفتن از یک گوشکوب مواد را کاملا با یکدیگر له کنید. اگر له کردن با گوشکوب برای شما سخت بود و غذا ساز داشتید می توانید از غذا ساز برای کار استفاده کنید.

در این مرحله 2 عدد تخم مرغ را به همراه کمی نمک به مواد گوشت اضافه کرده و دوباره هم بزنید.

حال مواد شما برای سرخ شدن حاضر است. درون تابه روغن بریزید و اندازه یک نارنگی خمیر بردارید و درون تابه بریزید سپس آن را به حالت دونات در بیاورید و سرخ کنید.

می توانید این شامی لذیذ را به همراه گوجه فرنگی و یا سبزی سرو کنید.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار