gardeshban.ir

هزاری؛ غذای محلی خوشمزه بندرعباس

“هزاری” یکی از لذیذ ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه می شود.
کد خبر: ۳۶۸۱۲
تاریخ انتشار : جمعه ۲۴ بهمن ۱۳۹۹-1399 November 24
گردشبان (gardeshban.ir) :
"هزاری” یکی از لذیذ ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه می شود.

مواد لازم برای هزاری

ماهی : 700 گرم
برنج : 350 گرم
گرد لیمو : 1 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای قرمز : 1 قاشق مرباخوری
پیاز : 2 عدد


طرز تهیه هزاری

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید سپس ماهی را هم پاک کنید و قبل از شستن در نمک و زرد چوبه بخوابانید و  بعد از نیم ساعت آن را خوب بشویید.سپس آنها  را به صورت فیله ای و  ریز خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

بعد پیاز ها را داخل روغن تفت دهید. بعد از سرخ شدن پیاز ها ، فلفل دلمه ای خرد شده را هم به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید سپس  ماهی ها را داخل آن بریزید و تفت دهید 

بعد از کمی سرخ شدن ماهی ، گرد لیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مراقب باشید که گوشت ماهی ها باز نشود.

آب برنج خیس خورده را بیرون بریزید و برنج را در آب در حال جوش بریزید تا نیمه پخت شود. سپس آن را آبکش کنید.

مقداری روغن ته قابلمه ای مناسب بریزید و با هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه را بپوشانید.بعد چند کف گیر برنج را داخل قابلمه بریزید و روی برنج مواد ماهی سرخ شده را و به همین ترتیب این لایه ها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از بالا آمدن بخار برنج ، حرارت را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد.بعد داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد هزاری

هزاری جزو غذای محلی - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
هزاری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .


هزاری؛ غذای محلی خوشمزه بندرعباس
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار