این یک نون هندی بسیار خوش خوراک است.
مواد لازم برای نان پوری هندی :
آرد | 1 پیمانه |
آرد سبوس دار | 1 پیمانه |
مخمر | 1/2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن کنجد | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
آب ولرم | 1 پیمانه |
ترجیحا روغن ارده ی کنجد | برای سرخ کردن |
طرز تهیه نان پوری هندی :
آردهای الک شده + مخمر + بیکینگ پودر + نمک را مخلوط کرده و روغن را اضافه کرده و به تدریج آب ولرم را اضافه کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید و ورز داده و 1 ساعت استراحت بدهید تا حجم آن دو برابر شود سپس روغن را داغ کرده و از خمیر تقریبا به اندازه ی گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه پهن کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم (نان در روغن شناور باشد) (می شود خمیر را پهن کرد و از کاتر گرد کوچک استفاده کرد، من از کاتر استفاده کردم) و با قاشق، روغن از اطراف نان بردارید و سریع و مکرر روی خمیر بریزید تا پف کند و هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود.
هندی ها به کمک شصت وسط نان را خرد می کنند و در سس تند و آبکی می زنند تا سس وارد حفره شود و میل می کنند، والا نان من اصلا به سرمیز نرسید که ببینم با چی می شود خورد و همان خالی خالی خورده شد چون مزه اش کمی مثل پیراشکی بود و بسیار خوش خوراک، این چند تا دانه را فقط نجات دادم تا بتوانم از آن ها یک عکس یادگاری بگیرم.