gardeshban.ir

طرز تهیه دراچنا؛ غذای روسی خوشمزه بدون گوشت

در گزارش زیر طرز تهیه دراچنا را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۷۵۲۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹-1399 December 13
گردشبان (gardeshban.ir) :
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  دراچنا روسی آشنا کنیم.

مواد لازم

روغن زیتون:یک قاشق غذاخوری
پیازچه خلال شده:یک دسته
سیر خرد شده:یک حبه
گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده:۴عدد
آرد سبوس دار:۳ قاشق غذاخوری
شیر:۴ قاشق غذاخوری
خامه زده شده:دو سوم لیوان
تخم مرغ:۴ عدد
جعفری خرد شده:۲ قاشق غذاخوری
کره نرم شده:۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه:به میزان کافی

طرز تهیه

فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰درجه فارنهایت بگذارید. روغن را درماهی تابه‌ای گرم کنید و پیازچه‌ها را در آن به مدت سه دقیقه تفت دهید. سیر را اضافه کنید وچند دقیقه حرارت دهید تا زمانی که سیر وپیازچه‌ها نرم شوند.

در این هنگام سیر و پیازچه‌ها را در کف یک ظرف سرامیکی یا پیرکس که آن را چرب کرده ایدخوب پخش کنید و گوجه فرنگی‌ها را هم به صورت لایه‌ای روی آن بپاشید. آرد و شیر را درکاسه‌ای دیگر آنقدر بزنید تا یکدست شود و خامه را کم کم به آن اضافه کنید، سپس با تخم مرغ هامخلوط کنید. مایع را به مخلوط کره و جعفری اضافه کنید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید.

در مرحله بعد مخلوط تخم مرغ را روی سبزیجات بریزید و مدت ۴۰-۴۵ دقیقه در فربگذارید، یعنی آنقدر که وقتی چاقو را در داخل آن فشار می‌دهید آب نداشته باشد. بعد از این که خنک شد، آن را ببرید و در ظرف بچینید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار