رشته فرنگی برنجی | حدود 250 گرم |
سس ماهی | 3 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سس ورستر شایر | 1 قاشق غذاخوری |
سس چیلی سیر (سامبل اولک) | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
روغن بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 6 حبه |
سینه مرغ بدون استخوان | 450 گرم |
میگوی تازه | نصف پیمانه |
فلفل قرمز تند | نصف قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
جوانه لوبیا | 2 فنجان |
پیازچه | 5 عدد |
گشنیز خرد شده | 1 فنجان |
لیموترش سبز | 3 عدد |
بادام زمینی بو داده درشت خرد شده | یک چهارم فنجان |
رشته ها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و حدود 10 دقیقه با آب جوش بپوشانید. بعد از 10 دقیقه آبکشی کنید و کنار بگذارید.
سس ماهی، سس گوجه فرنگی، سس ورستر شایر، سس فلفل قرمز و شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرغ را به مکعب های 1 سانتی برش بدهید. میگوها را پوست بگیرید و رگ روی کمر آن را جدا کنید و درشت خرد کنید. سیر را ریز خرد کنید.
روغن بادام زمینی را در ماهیتابه بزرگ یا ووک گرم کنید. سیر، مرغ، میگو و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا میگوها به رنگ صورتی درآیند.
مخلوط سس را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر هم بزنید. تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مرتبا هم بزنید.
رشته های برنج آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشانده شوند. جوانه لوبیا، پیاز و 1/2 فنجان گشنیز را هم بزنید.
طرز تهیه غذای تایلندی
آن را هم بزنید و یک دقیقه بریزید، تا گرم شود. با قاشق روی ظرف بزرگ سرو بریزید. بادام زمینی خرد شده و گشنیز باقی مانده را بپاشید.
روی آن را برش هایی از لیموترش که برای فشردن روی رشته ها هنگام سرو استفاده می شود، قرار بدهید.
غذای تایلندی با مرغ و میگو