گوشت استیک استوانه ای | 300-400 گرم |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
آب لیموترش | 1 قاشق غذاخوری |
سیر ، ریز خرد شده | 1 حبه |
پودر چیلی | نصف قاشق چایخوری |
زیره | نصف قاشق چایخوری |
تکه های فلفل تند | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نان تورتیلا | 8 عدد |
فلفل دلمه ای کوچک | 2 عدد از هر 3 رنگ |
پیاز | 2 عدد |
چاشنی ها
- سس سالسا
- خامه ترش
- پنیر خرد شده
- گوجه فرنگی خرد شده
استیک را به صورت نوارهای نازک برش بدهید.
در کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیموترش، سیر، پودر چیلی، زیره، تکه های فلفل تند، فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.
نوارهای گوشت گوساله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوشیده و مزه دار شوند، کنار بگذارید.
تورتیلا را در فویل بپیچید و برای مدت 5-10 دقیقه در حرارت 350 درجه سانتیگراد قرار دهید یا گرم شود.
پیازها را به صورت خلالی خرد کنید. فلفل دلمه ای ها را به صورت نواری و یا خلالی خرد کنید.
ماهیتابه ای بزرگ و نچسب را روی حرارت ملایم قرار بدهید، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل تابه بریزید و گرم کنید.
پیاز و فلفل ها را به مدت 3-4 دقیقه با هم زدن اضافه کنید تا نرم شوند. آن ها را به یک کاسه منتقل کنید و کنار بگذارید.
گوشت های برش خرده را به ماهیتابه اضافه کنید و آن ها را سرخ کنید و خوب بپزید. سپس پیاز و فلفل را به تابه برگردانید. و با هم مخلوط کنید اجازه بدهید حدود 5 دقیقه با هم بپزند.
نحوه ی پخت استیک فاجیتاس
برای سرو کردن، با قاشق قسمتی از مخلوط گوشت را روی وسط نان های تورتیلا بریزید، و روی آن را از مواد اضافی مورد نظر قرار دهید، دو طرف نان تورتیلا را تا کنید، به صورتی که روی هم قرار بگیرید.
طرز تهیه استیک فاجیتاس
• سس مایونز را می توانید جایگزین خامه ی ترش کنید.
• می توانید از گوشت مرغ در ازای گوشت گوساله استفاده کنید.
• اصل این غذا با نان تورتیلا است. اما می توانید از نان باگت و یا تافتون هم استفاده کنید.