gardeshban.ir

طرز تهیه خورش شش انداز؛ غذای شب چهارشنبه سوری در زنجان و گیلان

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورشت شش انداز بادمجان را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۳۸۰۴۵
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹-1399 December 26
گردشبان (gardeshban.ir) :
خورشت شش‌انداز یکی از غذا‌های محلی گیلانی هستش که انواع مختلفی داره مثل شش‌انداز هویج، شش‌انداز بادمجان و ...کد در ادامه میتوانید طرز تهیه شش‌انداز بادمجان رو که علاوه بر این که خیلی لذیذ، گیاهی و مقوی هم هست یاد بگیرید.

مواد لازم :

گردو: ۳۰۰ گرم
بادمجان متوسط: ۵ عدد
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
چوچاق خشک یا تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
گلپر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و زرچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱. برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا گردو رو کاملا آسیاب کرده و داخل یک قابلمه میریزیم و کمی تفتش میدیم تا روغن بندازه.

۲. حالا سه نوع ربی که داریم رو اضافه میکنیم.

۳. رب هارو با گردو تفت میدیم تا از خامی دربیان و نمک هم اضافه میکنیم.

۴. حالا حدود ۲ لیوان آب به خورشتمون اضافه میکنیم.

۵. در این مرحله رنگ خورشت کمی روشنه، ولی بهتره مقدار رب رو برای تیره شدن خورشت بیشتر نکنیم و بعد از پخت خورشت اگه احساس کردیم خورشتمون رنگش روشنه رب انار رو بیشتر کنیم. چون خورشت بعد پختن تیره‌تر میشه.

۶. تا خورشت میپزه بادمجون هارو پوست میکنیم و نگینی خرد کرده و بهشون نمک میزنیم تا تلخیشون بره.

۷. بعد بادمجون هارو در کمی روغن سرخ میکنیم و به روغن کمی زرچوبه هم میزنیم.

۸. برای اینکه گردو بیشتر روغن پس بده گاهی یکی دو تکه یخ داخل خورشت میندازیم.

۹. حالا دیگه خورشت کم کم داره جامیوفته و تیره‌تر هم شده در این مرحله خورشت رو تست میکنیم اگه رب انار یا نمک احتیاج داشت اضافه میکنیم و بعد پیاز داغ و بادمجون سرخ شده رو داخل خورشت میریزیم.

۱۰. گلپر و چوچاق رو هم میریزیم.

۱۱. حالا فقط باید اجازه بدیم تا خورشت جابیوفته. باید دقت کنیم تا خورشت رو زیاد نپزیم که بادمجون‌ها له نشن.

۱۲. دیگه خورشت لذیذ ما حاضره.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار