گردشبان (gardeshban.ir) : سیب زمینی پنیری با سس آلفردو یک پیشغذا و میانوعده کامل و خوشمزه است که با سیبزمینی و پنیر پیتزا درست میشود.
مواد لازم سس آلفردو
شیر پرچرب: ۲ پیمانه
آرد سفید: یک قاشق سوپخوری
سیر: یک حبه
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن و تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا گوشت: یک عدد
خامه: ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس
تخممرغها را با چنگال هم زده و کنار بگذارید.
کره و آرد سفید را در تابهای روی شعله ملایم کمی تفت دهید؛ سپس شیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
وقتی مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ یا گوشت، سیر رنده شده، تخم گشنیز، آویشن، نمک و فلفل را به آن افزوده، هم بزنید تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
سپس تخم مرغهای هم زده و خامه را اضافه کرده، حدود ۳ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید.
در صورت تمایل میتوانید برای خوش عطر شدن سس، یک تا دو قاشق سوپخوری پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید.
پس از اینکه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.
مواد لازم سیب زمینی پنیری
سیب زمینی درشت: ۳ عدد
پودر پنیر پارمزان: ۴ قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه
سیب زمینیها را در فویل پیچیده و یک ساعت در فر بگذارید تا بپزند. سپس فویل را باز کرده و آنها را خرد کنید.
سیب زمینیهای خرد شده را در ظرف یا کاسه ریخته و روی آن سس آلفردو، پودر پنیر پارمزان و پیازچه خرد شده بریزید.
در صورت تمایل میتوانید سیبزمینیها را خرد نکرده و آنها را از وسط نصف کنید؛ سپس سس، پنیر و پیازچه را روی آنها بریزید.
ظرف را دوباره ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا سس گرم و پنیر آب شود.