قهوه مکزیکی ترکیب کاملی از قهوه غلیظ، تازه بو داده، شکلات و دارچین است. ما آن را با خامه زده شده برای یک نوشیدنی صبحانه منحصر به فرد یا وعده بعد از ظهر سرو کردیم. این مانند یک ازدواج کامل بین شکلات داغ و قهوه است که آن را به یک نوشیدنی گرم و شیرین تبدیل می کند.
اگر طرفدار قهوه، دارچین و شکلات باشید، طعم های شیرین و ادویه دار را دوست خواهید داشت. دارچین عطر و طعم خوشمزه و تندی به دانه های قهوه می دهد.
تهیه این قهوه فوق العاده ساده است و به مهارت و ظرافت زیادی نیاز ندارد. شما فقط به یک قابلمه قهوه جوش و یک قابلمه کوچک احتیاج دارید. استفاده ی آن در کنار دیگر شکلات ها یا دارچین رفتار مانند کیک شکلاتی و ... یا هنگام صبحانه در کنار بیکن و تخم مرغ از آن لذت ببرید.
قهوه آسیاب شده (معمولی یا بدون کافئین) | سه چهارم فنجان |
دارچین آسیاب شده | 2 قاشق چایخوری |
آب | 5 فنجان |
شیر کامل | نصف فنجان |
خامه سنگین | نصف فنجان |
شربت شکلات | یک سوم فنجان |
شکر قهوه ای | 2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز برای تزیین : خامه فرم گرفته، چوب دارچین، تراش شکلات
مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه ی قهوه مکزیکی
قهوه و دارچین را به سبد فیلتر قابلمه قهوه ی خود اضافه کنید. سپس 5 فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و به صورت معمولی دم کنید.
پودر قهوه و دارچین را داخل صافی قهوه جوش بریزید
در حین دم کشیدن قهوه، شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای کوچک بگذارید تا آرام آرام بجوشند. حتماً روی حرارت کم بجوشانید تا مخلوط را نسوزانید.
شیر، خامه سنگین، شربت شکلات و شکر قهوه ای را در قابلمه ای آرام بجوشانید
از روی حرارت بردارید و قهوه دم کرده را به مخلوط شیر اضافه کنید. عصاره وانیل را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
قهوه را به مخلوط شیر اضافه کنید
قهوه را بین چهار فنجان تقسیم کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته و با پودر دارچین بپوشانید و بلافاصله میل کنید.
قهوه را داخل فنجان بریزید و روی آن را با خامه تزیین کنید
• در صورت تمایل می توانید شکلات بیشتری اضافه کنید یا آن را کاملاً حذف کنید.
• با پاشیدن کمی فلفل کاین در مخلوط، می توانید آن را کمی تندتر کنید.
• شما همچنین می توانید آن را به صورت یخ میل کنید، اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود و سپس آن را روی یخ بریزید. روی آن خامه زده شده بریزید یا آن را کنار بگذارید.
• بسته به سلیقه خود قهوه را قوی یا ضعیف تر کنید. ما دوست داریم آن را از طرف قوی تر دم کنیم تا شیر و سایر مواد باعث کاهش طعم قهوه نشوند.
• می توانید از هر نوع قهوه جوشی استفاده کنید. می توانید از یک پرس فرانسوی یا قهوه جوش معمولی استفاده کنید. اگر فقط از قهوه استفاده کردید، می توانید یک چوب دارچین یا 1 قاشق چایخوری دارچین و یا به میزان یک چهارم قاشق چایخوری به فنجان اضافه کنید و اجازه دهید تا قهوه از بالا دم بکشد.
قهوه مکزیکی وقتی با قهوه کافئین تهیه می شود به اندازه یک نوشیدنی معمولی قهوه مانند لاته کافئین دارد. برای تهیه این نوشیدنی می توانید از قهوه بدون کافئین استفاده کنید - توجه داشته باشید که دکاف هنوز حاوی مقدار کمی کافئین است.