گردشبان (gardeshban.ir) : اصل سالاد سزار با مرغ گریل شده است، ولی در سالهای اخیر یه ورژنی هم اومده که با مرغ سوخاری درست میشه. درسته که این ورژن اصل سالاد سزار نیست، ولی خیلی خوشمزه است و کلی طرفدار پیدا کرده.
امروز دستور یک سالاد خوشمزه رو داریم که هم ساده ست هم سبک، در عین حال یه غذای کامل و خوشمزه هم به حساب میاد.
مواد لازم:
کاهو ۱ عدد
نان تست ۳ عدد
پنیر پارمزان رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
فیله مرغ ۴ عدد
سیر ۳ حبه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
خوب ابتدا سیرها رو پوست بگیرید و رنده کنید.
سیرهای رنده شده رو در کاسهای بریزید و ۳ قاشق روغن زیتون رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
میخواهیم روغن زیتون با عطر سیر درست کنیم و باهاش نونها رو مزه دار کنیم. بذارید حدود ۱۰ دقیقه روغن کنار بمونه تا مزه دار بشه.
تو این فاصله نونهای تست رو به قطعات مربی شکل کوچیک برش بزنید. برای اینکه برشهای تمیزتری داشته باشید میتونید نونها رو از قبل توی فریزر بذارید تا سفت بشن و بعد برش بزنید.
روغن و سیر رو به کمک یک صافی از هم جدا کنید.
به فیلههای مرغ نمک و فلفل بزنید. سیرهای رنده شده رو هم اضافه کنید و با دست به هر دو طرفشون بمالید و کنار بگذارید تا مرغها کمی مزه دار بشن.
به روغن، نمک و فلفل و آویشن و شوید خشک رو اضافه کنید و مخلوط کنید.
نونهای خرد شده رو در ظرف گودی بریزید و مخلوط روغن رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا همهی نونها آغشته بشن. لازم نیست نونها خیلی چرب بشن.
نونها رو در ظرفی که مناسب فر هست بذارید و ظرف رو به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد بذارید. نونها باید تقریباً برشته بشن. اگه لازمه زمان بیشتری بهشون بدید.
به جای استفاده از فر میتونید نونها رو روی گاز در تابه تفت بدید تا برشته بشن.
در هر دو حال نونها باید کرانچی بشن و عطر سیر کاملاًَ استشمام بشه.
حالا تخم مرغ رو هم بزنید و در ظرف گودی جلوی دستتون بذارید. در ظرفی دیگه هم پودر سوخاری بریزید.
سیر رو از روی مرغ تا جاییکه میتونید کنار بزنید و مرغ رو ابتدا در تخم مرغ زده شده خوب بغلتونید.
بعد در بیارید و در پودر سوخاری بزنید تا خوب کاور بشه.
همهی فیلهها رو به همین ترتیب با پودر سوخاری بپوشونید.
بعد در مقداری روغن هر دو طرفشون رو سرخ کنید.
کاهو رو شسته و خرد کنید.
کاهوی خرد شده رو در ظرف سرو سالاد بریزید.
روی کاهو کمی فلفل و پنیر پارمزان رنده شده بپاشید. یک قاشق روغن زیتون هم روی کاهو بریزید.
نونهای تست برشته شده رو روی کاهوها بریزید.
در آخر هم فیلههای مرغ رو با چاقو به قطعات کوچیکتر تقسیم کنید و روی سالاد بذارید.
برای سس سالاد هم میتونید از سس سالاد سزار که در این پست آموزش دادم استفاده کنید. الان دیگه سس سالاد سزار آماده هم در بازار موجوده که از اونم میتونید استفاده کنید.
سالاد خوشمزه تون آماده ست.
از ترکیب طعم کاهو با فیله سوخاری و نونهای تست خوش طعم کرانچی لذت ببرید.