gardeshban.ir

طرز تهیه پلو شوشتری؛ خوشمزه و متفاوت

در گزارش زیر طرز تهیه پلو شوشتری را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۸۷۱۶
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۰-1400 January 17
گردشبان (gardeshban.ir) :
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلو شوشتری خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم
برنج ۱ کیلوگرم
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
لوبیا چشم بلبلی پخته ۲ لیوان
شوید تازه ۲ لیوان
پیاز سرخ شده ۱ عدد
زعفران
۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل وادویه

طرز تهیه

ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید.

سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیله‌مرغ تکه‌تکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویه‌ها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود.

بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشم‌بلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.

سایر نکات
با گوشت چرخ‌کرده قلقلی یا تکه‌های گوشت شترمرغ نیز می‌توان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه می‌توان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار