کوفته پنیری ترکیه ای یک غذای خوشمزه و تلفیفی از غذای سنتی و فست فودی می باشد که محبوبیت خاصی دارد و طرز تهیه آن بسیار ساده است .این کوفته خوش طعم میتواند یک میان وعده مغذی برای مناسب ها و دورهمی های خانوادگی باشد.
پیاز و سیر را پوست کنید و بعد از شستن با رنده ریز رنده کنید.سپس آب پیاز را کاملا بگیرید و به همراه تخم مرغ، سیر ، نمک، فلفل ها ، مقداری زردچوبه ،آرد سوخاری و جوش شیرین به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مایه کوفته کاملا چسبناک شود.
پس از اینکه مایه کوفته منسجم شد، به اندازه یک تخم مرغ از آن جدا کنید و در کف دست آن را صاف کنید. سپس مقداری پنیر پیتزا در وسط آن قرار دهید و به شکل دایره آن را جمع کنید.طوری که اطراف کوفته ها به خوبی به هم بچسبند.
صفحه گریل را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن روی آن بریزید و بعد کوفته ها را روی آن بچینید.
و اجازه دهید تا یک طرف کوفته ها سرخ شوند.
سپس کوفته ها را به آرامی بر گردانید تا سمت دیگرشان نیز به خوبی گریل شود.
کوفته پنیری ها رابه صورت داغ به همراه نان و سبزیجات دلخواهتان سرو کنید.