گردشبان (gardeshban.ir) : خورش آلبالو با گوشت قرمز با استفاده از آلبالوهایی ترش پخته میشه و به همین خاطر مزهای ترش و ملس داره. به دلیل همین طعم بی نظیر نیز افراد بسیاری به پخت و مصرف این خورش علاقهمندن. خورش آلبالو علاوه بر طعم از جهت رنگ خوبی که داره توجه بسیاری از کودکان رو به خود جلب کرده. با تهیه آلبالو در فصول مناسب سال میتونین این خورش خوشمزه رو تهیه کنین.
مواد لازم
۲۰۰ گرم آلبالو (بدون هسته)
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
۲ قاشق چایخوری کره
۱ عدد پیاز
۲ قاشق سوپخوری شکر
نمک و فلفل (به میزان لازم)
زردچوبه (به میزان لازم)
دستور تهیه
در قابلمهای مقداری آب بریزین و آلبالوهای بدون هسته رو که از قبل به خوبی شستین به همراه مقداری شکر درون قابلمه ریخته تا آلبالوها پخته بشن. (حدود ۱۵ دقیقه)
در ظرفی گوشت چرخ شده و پیاز رنده شده رو ریخته و به خوبی ورز بدین و مخلوط کنین. (بهتره آب پیاز رو بگیرین.)
سپس ادویههای مورد نظر رو به مواد اضافه کنین و مواد رو به خوبی هم بزنین تا مخلوطی یک دست به دست بیاد.
مخلوط گوشت و پیاز رو به صورت قلقلی در بیارین و در تابهای به همراه روغن سرخ کنین. آب آلبالو پخته شده رو به گوشت اضافه کنین.
آلبالوها رو در تابهای به همراه کره سرخ کنین و به مواد بالا اضافه کنین.
بعد از آنکه گوشت به همراه سس کامل پخته شد آلبالوها رو بهش اضافه کنین تا کمی با هم مخلوط بشن.
بعد از ۱۵ دقیقه که خورشت به خوبی جا افتاد میتونین سرو کرده و نوش جان کنین.