gardeshban.ir

میدان مارین پلاتز، مهم‌ترین جاذبه مونیخ/عکس

میدان مرکزی (مارین پلاتز - Marienplatz) یکی از مهم‌ترین نقاط شهر مونیخ است که هویت تاریخی و فرهنگی آن را یدک می‌کشد، این میدان بزرگ دارای آثار تاریخی نادری است که قابل قیاس با هیچ‌ نقطه دیگر در آلمان نیست.
کد خبر: ۳۹۵۵۰
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 08
گردشبان (gardeshban.ir) :
ایالت باواریا و شهر مونیخ آلمان یکی از زیبا‌ترین و به یاد ماندنی‌ترین نقاط اروپا است که به دلایل مختلفی شهرت دارد. مونیخ در ورزش، زیبایی و تفریح دارای بالاترین استاندارد‌های دنیا است و در کنار تمام این‌ها، تاریخی بسیار منحصر به فرد دارد، تاریخی که از بسیاری جهات از همین میدان آغاز می‌شود.

میدان مرکزی مونیخ (مارین پلاتز) را می‌توان شناسنامه شهر مونیخ دانست! این میدان در سال 1158 ساخته شده و تا به امروز نیز به عنوان قلب شهر باقی مانده است. در مرکز میدان ستونی قرار دارد که با مجسمه‌ طلایی رنگی از مریم مقدس تزیین گردیده است؛ مجسمه‌ای که در سال 1638 در این مکان قرار داده شد. علاوه بر تالار قدیمی شهر که در شرق همین مکان قرار دارد، کلیسای «سن پیتر» که از نظر قدمت تاریخی از خود شهر مونیخ نیز کهن‌تر است دقیقاً در برابر این میدان قد برافراشته است. برج‌های این کلیسا به کسانی که از آن بالا می‌روند، منظره‌‌ی بسیار زیبا و باشکوهی از شهر و رشته کوه‌های آلپ هدیه می‌کند. همچنین از فراز این برج‌ها، برج‌ها کلیسای فرائون‌کیرشه که به آن نوتردام آلمان نیز می‌گویند قابل مشاهده است.

دیدنی های مارین پلاتز

در شرق میدان، ساختمان قدیمی شهرداری واقع شده است، این بنا در قرن پانزدهم و به وسیله‌ی «جان هالسپاخ» طراحی و ساخته شد، با این حال بارها و به دلایل مختلف آسیب دید؛ به طوری‌ که در جنگ جهانی دوم تقریباً از بین رفت اما در اواسط دهه‌ی 70 و به درخواست مردم بازسازی شد. درمرکز میدان و دقیقاً در برابر ساختمان اصلی و بر روی ستونی به ارتفاع 2.5 متر تندیسی زرین از مریم مقدس قرار دارد. این تندیس در پایان جنگ‌های سی ساله‌ی اروپا در این مکان قرار داده شد و در طول جنگ جهانی به مکانی دیگر منتقل گردید.

یکی دیگر از نقاط جالب و زیبای این میدان حوضی است که در آن مجسمه‌هایی به شکل فواره قرار دارند. این بنا در سال 1886 و به وسیله‌ی «کونراد نول» ساخته شد اما در جنگ جهانی دوم به طور کامل نابود گردید. طراحی و ساخت نسخه‌ی جدید این بنا در سال 1950 به پایان رسید. منابع تاریخی بر این نکته تاکید دارند که قدمت تاریخی فواره و چنین آثاری در این مکان به تاریخ 1343 میلادی بازمی‌گردد.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار