گردشبان (gardeshban.ir) : کیش تن ماهی و سبزیجات یک پیش غذا و شام خوشمزه و راحته. در واقع کیش جزو کوکوها و یا یک نوع پیتزا محسوب میشه. براى نان کیش شما میتونید از خمیر تارت، بریزه و یا خمیر جادویی استفاده کنید.
مواد لازم
مواد خمیر
۱.۵ لیوان آرد
۱ عدد تخم مرغ
۱۲۵ گرم کره (سرد)
نمک و فلفل (به مقدار لازم)
مواد میانی
۱ عدد تن ماهی
۱ عدد کدو (نگینی)
۱ عدد هویج (نیم پز نگینی)
۱ عدد پیاز (خرد شده)
۱ عدد گوجه (خرد شده)
۲ قاشق غذا خوری فلفل دلمهای (نگینی)
۲ قاشق غذا خوری ذرت (پخته)
۲ قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)
به مقدار لازم ادویه (آویشن، نمک، فلفل، پودر سیر، کاری و زنجبیل)
مواد سس
۱/۲ لیوان شیر
۱/۲ لیوان پنیر پیتزا
۱/۲ لیوان خامه
۲ عدد تخم مرغ
به مقدار لازم نمک و فلفل
دستور تهیه
آرد رو الک میکنیم. مواد خمیر رو با انگشتای دست خوب ورز میدیم تا خمیری و یکدست بشه، بعد یک ساعت توی جای گرم استراحت میدیم و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و داخل قالب چرب شده قرار میدیم و با چنگال سوراخ میکنیم.
برای مواد میانی اول پیاز، فلفل دلمه و کدو رو تفت میدیم بعد که یکم پخت، گوجه، هویج آب پز شده، ذرت و در آخر جعفری و تن ماهی رو اضافه میکنیم و گاز خاموش میکنیم، روغن تن ماهی رو میگیریم.
برای سس هم همه مواد و با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم و در انتها روی کیشها میریزیم و با گوجه و جعفری تزئین میکنیم.
مواد رو داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ الی ۴٠ دقیقه قرار میدیم و ۵ دقیقه هم گریل و روشن میکنیم تا روش طلایی بشه