gardeshban.ir

طرز تهیه دلمه کلم رومانیایی؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه دلمه کلم رومانیایی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۳۹۷۵۳
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 14
گردشبان (gardeshban.ir) :
دلمه کلم رومانیایی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌هایی است که مردم رومانی برای مجالس خانوادگی و به ویژه برای تعطیلات تهیه می‌کنند. برگ‌های کلم را با مخلوط گوشت چرخ کرده، برنج و سبزیجات پر می‌کنند و سپس با آب گوجه فرنگی و مقداری گوشت دودی می‌پزند تا طعم بیشتری پیدا کند. شوید تازه و آویشن پرمصرف‌ترین در تهیه این غذا هستند. به طور سنتی، این دلمه‌ها با خامه ترش سرو می‌شوند و باید بگویم که بسیار شگفت انگیز هستند.

مواد لازم:

۲ عدد کلم متوسط

۱ قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) نمک

۴-۵ شاخه آویشن

۲ شاخه شوید تازه

آب جوش

مواد داخل دلمه:

۴ عدد پیاز متوسط ​​ (۵۰۰ گرم) خرد شده

۵ قاشق غذاخوری (۷۰ گرم) روغن

۱/۴ فنجان (۶۵ گرم) رب گوجه فرنگی

۲ قاشق چایخوری (۴ گرم) پاپریکا

۱ و ۱/۴ فنجان (۲۵۰ گرم) برنج دانه بلند

گوشت گاو ۴۵۰ گرم

۱۱۰ گرم گوشت گوشفند

۱/۲ فنجان (۲۵ گرم) شوید تازه خرد شده

۱/۲ قاشق چایخوری نمک (۷ گرم)

۱/۲ قاشق چایخوری (۵ گرم) پودر فلفل سیاه

برای مواد دلمه:

۱/۲ قاشق چایخوری (۳ گرم) نمک

۲ قاشق غذاخوری شوید تازه خرد شده

فلفل سیاه تازه آسیاب شده

برای اضافه کردن روی دلمه:

۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد

دنده گاو دودی ۲۳۰ گرم که در قطعات کوچکتر برش داده شده

آب نمک گرم

دستور پخت:

برگ‌های کلم را جدا کنید. در یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید. نمک، چند شاخه آویشن و شوید را اضافه کنید. کلم را در آب جوش بریزید. ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بپزید. برگ‌ها را به آرامی بچرخانید. وقتی برگ‌ها پختند و آب پز شدند از آب خارج کنید و بگذارید خنک شوند. در ماهیتابه روغن را روی حرارت متوسط رو به زیاد گرم کنید.

پیاز را بپزید تا نرم و براق شود. پاپریکا و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بگذارید کمی خنک شود. برنج، گوشت گوسفند و گوشت گاو، شوید، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. قسمت‌های ضخیم کلم را جدا کنید. اگر برگ‌ها خیلی بزرگ هستند، برگ‌ها را در قطعات کوچکتر برش دهید.

کلم باقیمانده (قسمت‌های سفت کلم که جدا کردید) را در ظرف قرار دهید. کلم خرد شده را با شوید، نمک و فلفل مخلوط کنید. چند شاخه آویشن را در کف یک قابلمه بزرگ قرار دهید، نیمی از کلم خرد شده و چند شاخه شوید را روی آن قرار دهید. شروع به تهیه دلمه کلم کنید. ۱/۲ تا ۱ قاشق غذاخوری مخلوط برنج را در وسط هر برگ قرار دهید. سپس رول کند. داخل قابلمه بگذارید و ادامه دهید تا قابلمه پر شود.

نیمه دیگر کلم خرد شده را روی دلمه‌ها بریزید. گوجه فرنگی‌های خرد شده را به آن اضافه کنید، دنده‌های گوشت را روی آن‌ها قرار دهید و آب نمک گرم بریزید تا زمانی که رول‌های کلم تقریباً با آب پوشانده شود. در قابلمه را بگذارید و با حرارت متوسط ​​آن را بپزید تا جوش بیایند. حرارت را کم کنید و به مدت ۱ ساعت بجوشانید. دلمه‌ها را با خامه ترش سرو کنید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار