gardeshban.ir

طرز تهیه مَکش؛ غذای خوشمزه ایلامی

در این مطلب دستورالعمل تهیه یکی از غذاهای دلچسب و پرطرفدار مردم ایلام را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۳۹۷۸۷
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 15
گردشبان (gardeshban.ir) :
از نکاتی که می‌توان در مورد مکش بیان کرد، نوع طبخ آن است؛ به گونه‌ای که اگر برای طبخ این غذای دوست‌داشتنی از آب بیشتری استفاده کنیم، برنجی نرم‌تر از مَکش بدست می‌آید که به زلگه مشهور است.

مواد لازم:

برنج: ۲ پیمانه
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن حیوانی: به مقدار لازم
کشمش: ۳-۴ قاشق غذاخوری
زیره: به مقدار لازم
رازیانه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز را نگینی خرد کرده یا روغن و زردچوبه تفت می‌دهیم و به آن کشمش و زیره و رازیانه و نمک اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

زردچوبه بیش از حد معمول استفاده می‌شود و پلو زرد رنگ است.

سپس برنج خیس شده و آب را متناسب با برنج به آن اضافه نموده می‌گذاریم تا جوش بیاید وآب آن تمام شود (مانند تهیه برنج کته)

سپس دمکنی را گذاشته حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم غذا دم بکشد.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار