گردشبان (gardeshban.ir) : سوپ دنبلان کوهی یک سوپ قارچ ساده، ولی سرشار از ویتامین و پروتئینه. تنها با داشتن کمی قارچ دنبلان و خامه و گالینا بلانکا میتونید این سوپ مقوی و پرخاصیت رو تهیه کنید.
دنبلان کوهی که به آن ترافل هم گفته میشه نوعی قارچ کوهی با ارزش غذایی و دارویی بسیار زیاده. دنبلان کوهی دارای بیش از ۱۵ نوع پروتئین و ویتامینه و در اون هیچ گونه دستکاری ژنتیکی انجام نشده.
قارچ دنبلان نوعی خوراکی گرانقیمته و در کاهش قند خون افراد دیابتی نقش به سزایی داره.
مواد لازم
▢ ۲۰۰ گرم خامه (تازه)
▢ ۲۰۰ گرم دنبلان تازه (یا کنسرو دنبلان)
▢ ۲ قاشق غذا خوری گشنیز (خرد شده)
▢ ۲ مکعب سوپ جوجه (گالینابلانکا)
▢ ۱ لیتر آب
▢ به اندازه کافی نمک و فلفل
دستور تهیه
سوپ جوجه رو همراه با ۱ لیتر آب روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد و به مدت ۱۰ دقیقه قل بخوره.
دنبلان رو میشوییم و به مدت ۱ ساعت توی آب ولرم خیس میکنیم، پوست اون رو میگیریم و خرد میکنیم.
خامه رو به قارچ دنبلانها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم. بعد از اینکه آب و سوپ جوجه ۱۰ دقیقه قل خورد حرارت رو خاموش میکنیم تا کمی خنک شبشه، ترکیب دنبلان و خامه رو روی اون میریزیم.
اون رو میچشیم و بسته به ذائقه کمی نمک و فلفل و گشنیز خرد شده به اون اضافه میکنیم. سوپ دنبلان کوهی ما آماده سرو هست.