گردشبان (gardeshban.ir) : پلو گوشت مکزیکی، یکی از انواع غذاهای معروف ملل بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد. طرز تهیه این پلو خوشمزه در رسپیهای مختلف متفاوت است، اما از مخلوط ۲ ماده اصلی یعنی برنج و گوشت چرخ کرده تهیه میشود. همچنین با اضافه کردن سایر خوراکی ها، چون فلفل دلمه ای، ذرت و البته سبزیجات مختلف، چون گشنیز و جعفری هم طعم و عطر این پلو معروف متفاوت و دلپذیر خواهد شد و هم رنگ و ظاهر آن تکمیل میشود.
پلو گوشت مکزیکی را میتوانید خیلی راحت و بدون دردسر در منزل آماده و طبخ کنید و خیلی سریع یک غذای خوشمزه و مقوی را تهیه کنید.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
کنسرو ذرت: ۱ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
ابتدا برنج را شسته و با ۵ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.
پیاز و فلفل دلمهای را نگینی خرد کنید.
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید.
سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمهای را اضافه و مواد را مخلوط کنید.
بعد از سرخ شدن گوشت، ادویهها را اضافه و مواد را هم بزنید.
در آخر ذرت را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.
برنج آبکش آماده کنید.
در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک نان برای ته دیگ بگذارید.
سپس یک لایه برنج و بعد یک لایه از مخلوط آماده شده بریزید تا برنج و مخلوط تمام شود.
درب قابلمه را بگذارید و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا آماده شود.