gardeshban.ir

فوت و فن‌های تهیه شیره توت؛ خوشمزه و پر خاصیت

در گزارش زیر فوت و فن‌های تهیه شیره توت را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۰۲۲۶
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰-1400 February 26
گردشبان (gardeshban.ir) :
توت سفید خواص بسیار زیادی دارد که با درست‌کردن شیره آن می‌توانیم مدت‌زمان طولانی‌تری از این خواص بهره‌مند شویم.

۱- برای تهیه شیره توت سفید، توت‌های شیرین و آبدار را انتخاب کنید.

۲- پس از تمیز کردن توت‌ها، آن‌ها را داخل ظرفی بریزید و روی شعله قرار دهید.

۳- بهتر است از قابلمه‌ای استفاده کنید که بزرگ و جادار باشد تا کار پختن و له‌کردن توت‌ها راحت‌تر انجام شود.

۴- قدری آب روی توت‌ها بریزید تا موقع حرارت دیدن به ته قابلمه نچسبد و نسوزد.

۵- میوه توت خیلی سریع له می‌شود و آب می‌اندازد، اما شما با استفاده از یک کفگیر می‌توانید این روند را تسریع کنید.

۶- وقتی توت‌های له‌شده خوب پخته و له شدند، آن‌ها را از داخل یک توری رد کنید تا دانه‌ها و گوشت میوه از عصاره خالص آن جدا شود.

۷- برای گرفتن عصاره در این مرحله از دست استفاده کنید و توری را حسابی با دست فشار دهید.

۸- عصاره جدا شده را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا حسابی بجوشد و به غلظت مناسب برسد.

۹- وقتی شیره به غلظت مناسب رسید شعله را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا خنک شود.

۱۰- شیره خنک‌شده را داخل بطری شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

خواص توت

توت سرشار از آهن، ویتامین سی، ویتامین کا، کلسیم و فسفر است و به هضم غذا، تنظیم فشارخون و تقویت بینایی کمک می‌کند.



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار