gardeshban.ir

چطور فوندوی پنیر را مانند سوئیسی ها بخوریم؟+عکس

خوردن فوندوی پنیر هم برای خودش آداب و رسومی دارد که اگر بخواهید آن را مانند مردم بومی سوئیس بخورید، در این راهنما یادتان خواهیم داد.
کد خبر: ۴۰۶۶۸
تاریخ انتشار : جمعه ۰۷ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 07
گردشبان (gardeshban.ir) :

خب وقت آن رسیده که با فوندوی پنیر خود روبرو شوید و این غذای ملی اخیر سوئیس را امتحان کنید. اگر بخواهید این غذا را مانند مردم بومی بخورید، باید از برخی قواعد اجتماعی اطلاع پیدا کنید. در این راهنمای کاربردی به شما یاد خواهیم داد که چطور این غذای لذیذ را مانند حرفه‌ای‌ها بخورید.

مراقب زبان خود باشید

فوندو یک غذای عمومی است و همانطور که دوست ندارید بزاق کسی داخل‌ آب آشامیدنی شما شود قطعاً باید این قانون را برای خوردن فوندو هم رعایت کنید. روش مؤدبانه صرف این غذا با دوستان، این است که نان خود را که با چنگال داخل پنیر کردید، تنها با دندان‌های جلویی از چنگال جدا کنید و زبانتان به آن نخورد. این چنگال باید بارها وارد ظرف مشترک پنیر شود. با این حساب سوئیسی‌ها و اکثر مردم دوست ندارد لب و زبان شما با این چنگال تماسی پیدا کند.

پنیر فوندوی سوئیس

نوشیدنی های گازدار و یخ را فراموش کنید

سوئیسی‌ها اعتقاد راسخی دارند که باید فوندو را با نوشیدنی خاصی خورد که به هضم آن کمک کند. هر کسی مخصوصاً کسانی که کاملاً با این غذا بیگانه هستند، احتمالاً این نصیحت بومیان را بپذیرند. نوشیدن هر چیز یخ یا گازدار مانند کولا نه تنها توصیه نمی‌شود، بلکه می‌تواند گرفتگی‌های شکمی دردآوری را برایتان در پی داشته باشد. در هر صورت اگر بخواهید چیز خنکی با این غذا بخورید کسی جلویتان را نمی‌گیرد اما به‌هرحال از قواعد اجتماعی این غذا سرپیچی کرده‌اید. اگر مریض هستید فوندو نخورید. به دلایل آشکاری که توضیح دادیم، اگر بیمار هستید نباید به فکر خوردن این غذا باشید و بهتر است غذای دیگری را سفارش دهید که بتوانید به تنهایی آن را نوش جان کنید.

هرگز دوباره نانتان را در ظرف فرو نکنید

اگر به هر دلیلی موفق نشدید تمام پنیر روی نانتان را با یک گاز بخورید تحت هیچ شرایطی اجازه ندارید دوباره آن نان را داخل ظرف فوندو کنید. اگر به هر دلیلی این کار را انجام دهید احتمالاً با قیافه‌هایی اخمو و نگاه‌هایی سرد و سرزنش کننده روبرو خواهید شد زیرا هیچ کس این کار را دوست ندارد.
پنیر فوندوی سوئیس

ته ظرف را فراموش نکنید

«لا قولیژیوز» (La religieuse)، قسمت ترد ته ظرف است که بعد از خوردن تمام پنیر مایع داخل ظرف به آن می‌چسبد. سوئیسی‌ها اعتقاد دارند که نخوردن این قسمت از پنیر گناه بزرگی محسوب می‌شود. پس باید حتماً از قبل برای آن جا داشته باشید. اگر چنین نکنید باز هم از یک قاعده مهم دیگر خوردن فوندو سر باز زده‌اید.

نانتان را نیندازید

قبل از آنکه نان خود را در فوندو بزنید، احتمالاً به شما خواهند گفت که هر کس نانش را داخل ظرف بیندازد باید پول غذای همه را حساب کند. بعد از خنده کل جمع خوردن غذا شروع می‌شود؛ اما حواستان را جمع کنید زیرا با فشار دادن زیاد نان داخل پنیر این اتفاق واقعاً ممکن است بیفتد.
پنیر فوندوی سوئیس


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار