gardeshban.ir

طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی به دو روش

بادمجان کباب گیلانی، غذای شیک و مجلسی و سنتی شمال کشور است که طرفداران زیادی دارد.
کد خبر: ۴۰۸۱۰
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 11
گردشبان (gardeshban.ir) :
بادمجان کباب گیلانی  یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و مجلسی و پرطرفدار شمال کشور به خصوص استان گیلان است.  بادمجان کباب گیلانی یا بادمجان شکم پر را با گردو آسیاب شده، جعفری، رب انار و ... متناسب با ذائقه شخصی پر میکنند و به عنوان وعده غذایی ناهار با برنج یا کته و به عنوان وعده غذایی شام با نان میل مینمایند. در ادامه مقاله دو روش پخت متفاوت بادمجان کباب را با شما در میان میگذاریم.

1- طرز تهیه بادمجان کباب

مواد لازم بادمجان کباب

برای 4 نفر

زمان آماده سازی 20  دقیقه

زمان پخت 120 دقیقه

  

 گردو1 پیمانه
 پیاز1 عدد
 بادمجان5 عدد
 رب انار ترش2 قاشق غذاخوری
 رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
 سیر2 حبه
 نمک فلفل زردچوبهمقدار کافی
جعفری3 قاشق غذاخوری 
روغن مایعمقدار کافی
غذای بادمجان کباب گیلانی , بادمجان کباب گیلانی

طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر

روش اول طرز تهیه بادمجان کباب

بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. گرفتن سر بادمجان کاملا اختیاری است. 

وسط بادمجان را از بالا به پایین با 2 سانتی متر فاصله از هر طرف با چاقو برش بزنید و داخل شکم بادمجان را با قاشقی کوچک خالی کنید و تخم هایش را در آورید. 

بادمجان را به مدت یک ساعت در کاسه آب نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود سپس شسته و خشک کنید.

بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط سرخ کنید. 

اگر میخواهید غذایتان رژیمی شود میتوانید بادمجان را روس شلعه پخش کن یا داخل فر کباب کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. 

2 حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

1 پیمانه گردو آسیاب شده را به مواد اضافه کرده تفت دهید تا رنگ گردو تغییر کند.

رب انار ترش یا رب آلوچه را به همراه جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کند.

مایه داخل بادمجان شکم پر را کنار بگذارید تا سرد شوند. 

در صورت تمایل میتوانید پس از تفت دادن گردو ، گوجه خرد شده به مواد داخل بادمجان اضافه کنید و بعد از این که آبش کشیده شد، بقیه مواد را به تابه بیفزایید.

داخل شکم بادمجان ها را پر کنید و و تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شده و بادمجان ها را داخل تابه بگذارید و نصف استکان آب به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید آب تابه بخار شود و بادمجانها مزه بگیرند. 

روی بادمجان کباب گیلانی را میتوانید با دانه انار و گردو تزئین کنید.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار