برای 4 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت 120 دقیقه
گردو | 1 پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
بادمجان | 5 عدد |
رب انار ترش | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
نمک فلفل زردچوبه | مقدار کافی |
جعفری | 3 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | مقدار کافی |
طرز تهیه بادمجان کباب شکم پر
بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید. گرفتن سر بادمجان کاملا اختیاری است.
وسط بادمجان را از بالا به پایین با 2 سانتی متر فاصله از هر طرف با چاقو برش بزنید و داخل شکم بادمجان را با قاشقی کوچک خالی کنید و تخم هایش را در آورید.
بادمجان را به مدت یک ساعت در کاسه آب نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود سپس شسته و خشک کنید.
بادمجان ها را با کمی روغن مایع روی حرارت متوسط سرخ کنید.
اگر میخواهید غذایتان رژیمی شود میتوانید بادمجان را روس شلعه پخش کن یا داخل فر کباب کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.
2 حبه سیر را له کرده به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.
1 پیمانه گردو آسیاب شده را به مواد اضافه کرده تفت دهید تا رنگ گردو تغییر کند.
رب انار ترش یا رب آلوچه را به همراه جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل و زردچوبه به مواد افزوده و مخلوط نمایید و تفت دهید تا رنگ باز کند.
مایه داخل بادمجان شکم پر را کنار بگذارید تا سرد شوند.
در صورت تمایل میتوانید پس از تفت دادن گردو ، گوجه خرد شده به مواد داخل بادمجان اضافه کنید و بعد از این که آبش کشیده شد، بقیه مواد را به تابه بیفزایید.
داخل شکم بادمجان ها را پر کنید و و تابه را روی حرارت بگذارید تا گرم شده و بادمجان ها را داخل تابه بگذارید و نصف استکان آب به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید آب تابه بخار شود و بادمجانها مزه بگیرند.
روی بادمجان کباب گیلانی را میتوانید با دانه انار و گردو تزئین کنید.