gardeshban.ir

طرز تهیه بیتربالن؛ نوعی غذای هلندی خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه بیتربالن هلندی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۰۸۵۱
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 12
گردشبان (gardeshban.ir) :
در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  بیتربالن هلندی آشنا کنیم.

مواد لازم


گوشت پخته شده ۳۰۰ گرم
پیاز ریز خرد شده ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
آرد ۱ پیمانه
آب گوشت ۲ پیمانه
جعفری تازه و خرد شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل
تخم مرغ ۲ عدد
پودر نان یا برد کرامپ ۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه


طرز تهیه

ابتدا گوشت پخته شده و یا آبپز شده را در غذا ساز یا میکسر بریزید و کاملا خرد کنید. یک تابه بردارید و کره را در آن بریزید و پیاز ریز خرد شده را درون آن تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس آرد و بعد از مدتی آب گوشت را اضافه کنید. 

گوشت آماده شده و جعفری را به مواد اضافه کنید. به میزان مورد نیاز نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا با هم کمی مخلوط شوند و آب گوشت جذب مواد شود. در نهایت مخلوط باید کمی خشک و قابل فرم دادن درون دست شود. حال از مخلوط گوشتی بردارید و آن را در دستانتان به صورت گرد یا استوانه‌ای فرم دهید و روی سینی بچینید. 

سینی را با سلوفان بپوشانید و درون یخچال به مدت ۲۰ دقیقه استراحت دهید. حالا در یک ظرف آرد، در یک ظرف دیگر پودر نان بریزید و ۲ عدد تخم مرغ را هم درون کاسه بشکنید و هم بزنید. کروکت‌های بیتربالن را از یخچال درآورده اول در آرد بعد در تخم مرغ و بعد در پودر نان بزنید و در روغن خیلی داغ سرخ کنید. بیتربالن‌ها را با سس خردل سرو کنید.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار