گردشبان (gardeshban.ir) : روستی از انواع غذاهای سوئیسی خوشمزه و خوش طعم میباشد و شما میتوانید این نوع غذا را در منزل به راحتی بپزید. در طرز تهیه روستی شکم پر از سینه مرغ و سیر و پنیر خامهای و پنیر پیتزا و پنیر ورقهای و پیازچه و سیب زمینی و ادویه و روغن و کره استفاده میشود.
کیش لورن و سوفله و روستی شکم پر از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و خوش طعم میباشند و شما میتوانید با پخت این غذاها در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
سیر: سه حبه
پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
پنیر ورقهای: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
پیازچه: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن یا کره: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیه این غذای فرنگی ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز و زردچوبه و نمک و فلفل بپزید. درون تابهای مناسب سیر رنده شده را مقداری تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش نمایید سپس آن را به همراه روغن یا کره تفت دهید بعد از گذشت ۵ دقیقه پنیر خامهای را اضافه نمایید و هم بزنید سپس پیازچه خرد شده را به مخلوط پنیر خامهای بیفزایید و مواد را هم بزنید و بعد از گذشت دو دقیقه شعله گاز را خاموش نمایید.
۵ عدد سیب زمینی متوسط را رنده نمایید و سیب زمینی رنده شده را درون توری یا پارچهای تمیز بریزید تا آب سیب زمینی گرفته شود سپس نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و سیب زمینی را هم بزنید تا مزه دار شود.
کف و اطراف تابه تفلون را مقداری به کمک کره چرب نمایید و یک لایه سیب زمینی را در کف قابلمه قرار بدهید سپس مخلوط مرغ را روی سیب زمینیها بریزید و با پشت قاشق مواد را صاف نمایید سپس پنیر پیتزا را روی مواد بریزید و روی پنیر پیتزا نیز پنیر ورقهای را قرار بدهید.
باقی مانده سیب زمینیها را روی مواد بریزید و به کمک پشت قاشق مواد را صاف و فشرده نمایید و کنار آنها را مرتب نمایید و هر طرف نیز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه طول میکشد تا سرخ شود و یک طرف مواد که طلایی شد طرف دیگر آن را برگردانید تا سرخ و طلایی رنگ شوند.
روستی شکم پر را درون ظرفی مناسب برای سرو بریزید سپس این غذای خوشمزه و خوش طعم را میل نمایید.
نکات طلایی برای پخت بهتر روستی شکم پر
برای پخت این غذا از ادویه به مقدار لازم استفاده نمایید تا روستی خوش طعم و لذیذتر شود.
اگر تمایل دارید روستی طعمی بی نظیر داشته باشد میتوانید از پنیر ورقهای و پنیر پیتزا به میزان بیشتری استفاده نمایید.