gardeshban.ir

طرز تهیه ساندویچ کروک موسیو با سس بشامل

در این مطلب طرز تهیه ساندویچ کروک موسیو با سس بشامل آموزش داده شده است.
کد خبر: ۴۱۰۸۷
تاریخ انتشار : سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 18
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم طرز تهیه ساندویچ کروک موسیو  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سس: 

۱/۴ فنجان کره بدون نمک

۱/۴ فنجان آرد همه منظوره

۱ .۱/۲ فنجان شیر کامل

۴ قاشق چایخوری خردل

۱/۸ قاشق چای خوری جوز هندی

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به دلخواه

پنیر پارمزان به میزان دلخواه

مواد لازم برای ساندویچ:

۸ (ضخامت ۱/۲ اینچ) برش نان تست

ژامبون ۸ تکه یا (کالباس یا مرغ پخته شده استیک)

۱ ۱/۲ فنجان پنیر پیتزا یا چدار رنده شده

طرز تهیه:

اول بشامل رو درست کنید.

کره رو ذوب کنید و آرد رو توش کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره. شیر رو بهش اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشه. اجازه بدید شیر بجوشه و سس غلیظ بشه. وقتی سس به غلظت مناسب رسید نمک و فلفل پودر کاری بهش اضافه کنید و هم بزنید. پنیر پارمزان رنده شده رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید. بشامل همینطور که سرد میشه غلیظ‌تر و سفت‌تر میشه.

یک طرف نان تست‌ها رو کره نرم شده بمالید. من از نان تست سبوس کامل استفاده کردم. نان‌ها رو از طرف کره‌ای روی تابه‌ی گریل داغ شده روی حرارت قرار بدید. لازم نیست روغن استفاده کنید. فقط تابه رو داغ کنید و نون‌ها رو توش بذارید تا تست بشن. نان‌های تست شده رو کنار بگذارید. کمی از سس خردل روی سمت تست نشده‌ی نان‌ها بمالید.

یک ورقه کالباس یا ژامبون روی نان خردل مالیده بذارید. اگه ژامبونتون بزرگتر از نونه، میتونید دو لایه ش کنید یا خردش کنید و بذارید. یک ورقه پنیر روی ژامبون‌ها بذارید. یک نان دیگه رو هم خردل بمالید و از سمت خردل زده روی ورقه‌ی پنیر بذارید، طوریکه سمت تست شده‌ی نان رو قرار بگیره.

روی ساندویچ‌های آماده شده بشامل بریزید و با قاشق پهن کنید. روی بشامل پنیر رنده شده بریزید. ساندویچ‌ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار بدید تا پنیر‌ها آب و کمی طلایی بشن. ساندویچ‌ها رو از فر در بیارید و گرم نوش جان کنید.
میتونید در صورت تمایل ساندویچ‌ها رو نصف کنید تا لقمه ای‌تر بشن یا حتی از قطر دو قسمت کنید تا اسنک‌های مثلثی داشته باشید.


پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار