gardeshban.ir

طرز تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۴۱۱۶۷
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 20
گردشبان (gardeshban.ir) :
سالاد اگرچه اصولا در کنار غذای اصلی سرو می‌شود، اما با تنوع بالا و طعم بی نظیری که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده و به جایگاه غذای اصلی هم ارتقاء پیدا کرده است.

خوبی سالاد این است که هرکس می‌تواند سالاد مورد علاقه اش را بسازد و با ترکیب سبزیجات و مواد دلخواه سالاد مخصوصش را تهیه کند. در سرتاسر دنیا سالاد‌های بیشماری وجود دارند که برخی از آن‌ها محبوبیت و شهرت بیشتری پیدا کرده اند. در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد خیار به سبک تایلندی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خیار بزرگ: ۲ عدد
سرکه سفید: یک سوم پیمان
شکر: دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد: نصف قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده: نصف قاشق چای
نمک: نصف قاشق چایخوری
لوبیای سویا: یک چهارم پیمانه (پخته شده)
پیاز: یک عدد کوچک
جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در ظرفی کوچک، سرکه، شکر، روغن، نمک و فلفل قرمز را ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.
خیار‌ها را حلقه حلقه می‌کنیم.

پیاز‌ها را به شکل خلالی خورد می‌کنیم.

خیار را به همراه لوبیای سویا، جعفری و پیاز در ظرفی ریخته و سس آماده شده را روی آن می‌ریزیم.

پس از مخلوط کردن مواد سالاد، آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و سپس، سرو می‌کنیم.



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار