gardeshban.ir

طرز تهیه چانا ماسالا؛ غذای تند هندی و یا پاکستانی

چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و وگان است.
کد خبر: ۴۱۲۹۷
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 23
گردشبان (gardeshban.ir) :
چانا ماسالا، یکی از غذاهای تند هندی و یا پاکستانی است. این غذا از غذاهای رژیمی مخصوص گیاهخوران و  وگان  است.

طرز تهیه چانا ماسالا:

مواد لازم برای چانا ماسالا :

 روغن نباتی1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده2 عدد 
 سیر خرد شده 1 حبه
 گشنیز آسیاب شده1 قاشق غذاخوری 
 زیره آسیاب شده2 قاشق چایخوری 
 فلفل دلمه ای آسیاب شدهنصف قاشق چایخوری 
 پودر زردچوبه1 قاشق چایخوری 
 گوجه فرنگی خرد شده 6 قاشق غذاخوری
آب1 فنجان
نخود پخته شده2 فنجان
زیره بو داده2 قاشق چایخوری
پودر آمچور1 قاشق غذاخوری
پودر پاپریکا2 قاشق چایخوری
گرام ماسالا1 قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق چایخوری
آب لیموترشنصف لیموترش
فلفل تند خرد شده1 عدد
زنجبیل تازه رنده شده2 قاشق چایخوری

طرز تهیه چانا ماسالا :

ابتدا روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کنید و روی حرارت متوسط تفت بدهید تا قهوه ای شوند، حدود 3-5 دقیقه.

حرارت را کم کنید. پودر گشنیز، پودر زیره، کاین و زردچوبه را اضافه کنید و چند ثانیه هم بزنید. گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و تفت بدهید تا کمی تیره شوند. نخود و یک فنجان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید.

زیره بو داده، آمچور، پاپریکا، گرام ماسالا، نمک، آبلیمو را اضافه کنید. و به مدت 10 دقیقه آن را بپزید. 

در قابلمه را بردارید و چیلی خرد شده و زنجبیل را اضافه کنید، آن را هم بزنید و به مدت 30 ثانیه بدون درب بپزید.

طرز تهیه چانا ماسالا,طرز پخت چانا ماسالا



پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار