گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم طرز تهیه شنیسل مرغ به روشهای مختلف را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
پارمیگینا مرغ از برشهای شنیسل است که با ژامبون و پنیر پیتزا پخته میشود. در ادامه با ۲ روش پخت شنیسل مرغ آشنا میشوید. این پارمیگینا مرغ برشهای خرد شده خوشمزه مرغ است که با یک سس گوجه فرنگی و پنیر طلایی پوشانده شده است، آن را در خانه بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
شینسل مرغ ۶ عدد
سس ماکارونی گوجه فرنگی ۱ شیشه
ژامبون (اختیاری) ۶ برش
پنیر پیتزا ۳ فنجان
طرز تهیه شنسیل مرغ با ژامبون و پنیر پیتزا :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. شنیتسل مرغ را روی سینی بگذارید و برشهای ژامبون را روی آن بگذارید. با قاشق سس گوجه فرنگی را روی آن بریزید. روی آن را پنیر پیتزا بریزید.
سینی را داخل فر قرار بدهید تا زمانی که سینههای مرغ بپزند و پنیرهای روی آن آب شوند. اگر میخواهید پنیرهای روی آن طلایی شوند. گریل رویی را روشن کنید تا پنیرها کمی سرخ شوند.
از پارمیگینا به عنوان یک شام سبک به همراه سالاد و چیپس استفاده کنید.
طرز تهیه شنیسل روسی
مواد لازم برای ۸ نفر:
سینه مرغ متصل به کتف ۲ عدد
پنیر پیتزا ورقهای ۴ عدد
کره گیاهی ۲۵ گرم
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
تخم مرغ ۲ عدد
خامه ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را با آبلیمو و نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس سینهی مرغ را از وسط برش بزنید، اما از هم جدا نکنید. باید به هم وصل باشند. سینهی مرغ را از وسط برش بزنید، اما از هم جدا نکنید. روی آن نایلون قرار بدهید و با استیک کوب بکوبید. روی سطحی صاف قرار بدهید بین آن را ۲ ورقه از پنیر و نصفی از کره و گشنیز را بریزید و لایه دیگر را روی آن قرار بدهید، نایلون را روی آن بگذارید و با استیک کوب کمی بکوبید.
بین مرغها را پنیر و کره و گشنیز خرد شده بریزید. آرد سوخاری را ۲ برابر آرد زعفرانی را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را در آن بغلطانید. تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید و باز در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بغلطانید. داخل تابهای روغن فراوان بریزید و اجازه بدهید داغ شوند و با حرارت ملایم سرخ کنید. این شنسیل روسی را میتوانید با سس دلخواهتان سرو کنید.
نکاتی برای تهیهی شنسیل روسی:
در مرحلهی دوم به جای آرد سوخاری میتوانید از کورن فلکس پودر شده استفاده کنید و یا مقداری کورن فلکس پودر شده را با آرد سوخاری مخلوط کنید و سینهی مرغ را در آن بزنید.
برای سرخ کردن، حرارت را کم کنید تا مرغ شما مغز پخت شود.