گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم طرز تهیه سوفله فرانسوی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
کره : ۶۰ گرم
آرد الک شده : ۶۰ گرم
تخم مرغ زرد سفیده جدا شده ۶ عدد
شیر ۰.۵ لیتر
پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ۲۰۰ گرم
فلفل سیاه و جوز هندی کمی
نمک اندکی
طرز تهیه:
فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز میکنیم؛ و در ادامه آرد را اضافه میکنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند؛ و نمک و ادویهها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه میکنیم تا طعم بگیرد. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید.
در یک کاسه شیشهای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود، ولی خشک نشود. مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم. حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده میریزیم و به آرامی مخلوط میکنیم. یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر میکنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف میکنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه میپزیم. بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم میکنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر میپزیم تا بالا آمده و برشته شود. داغ داغ بخورید.