gardeshban.ir

طرز تهیه سوفله فرانسوی؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه سوفله فرانسوی را به شما آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۴۱۴۶۱
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 27
گردشبان (gardeshban.ir) :
امروز قصد داریم طرز تهیه سوفله فرانسوی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

کره : ۶۰ گرم

آرد الک شده : ۶۰ گرم

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده  ۶ عدد

شیر ۰.۵ لیتر

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی ۲۰۰ گرم

فلفل سیاه و جوز هندی کمی

نمک اندکی

طرز تهیه: 

فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می‌کنیم؛ و در ادامه آرد را اضافه می‌کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند؛ و نمک و ادویه‌ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می‌کنیم تا طعم بگیرد. ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد تخم مرغ هم بزنید.

در یک کاسه شیشه‌ای سفیه تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود، ولی خشک نشود. مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می‌ریزیم و به آرامی مخلوط می‌کنیم. یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می‌کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می‌کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه می‌پزیم. بعد از آن دمای فر را به ۱۸۰ کم می‌کنیم و تا ۲۵ الی ۳۰ دقیق دیگر می‌پزیم تا بالا آمده و برشته شود. داغ داغ بخورید.
پنجره
ارسال نظر
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها
آخرین اخبار