gardeshban.ir

نمایشگاه صنایع‌دستی خوی به کار خود خاتمه داد

نمایشگاه صنایع‌دستی خوی به کار خود خاتمه داد
رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوی از پایان کار نمایشگاه صنایع‌دستی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۴۱۵۷۵
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰-1400 March 29
گردشبان (gardeshban.ir) :
به‌نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری آذربایجان غربی، عزیز میرزایی، ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ با اعلام این مطلب اظهار کرد: «به مناسبت گرامیداشت هفته صنایع‌دستی نمایشگاهی با ۱۰ غرفه در این شهرستان برپا شده بود که پس از چند این نمایشگاه پایان یافت.»

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوی افزود: «در این نمایشگاه هنرمندان استان آثار مختلفی از هنرهای دستی مانند سفال، چرم‌دوزی، تراش سنگ، گلدوزی، معرق، منبت و ... به نمایش گذاشته بودند.»

او تصریح کرد: «با توجه به شیوع کرونا این نمایشگاه به صورت محدود برگزار شد و امید است با مهار کرونا تا پایان سال شاهد برگزاری چندین نمایشگاه دیگر صنایع‌دستی در خوی باشیم.»


پنجره
ارسال نظر
captcha
گردشگری به روایت تصویر
نگاه دوم
یادداشت
مناطق آزاد
داغ
پربازدیدها