گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم دستور پخت چیز کیک ژاپنی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شکر ۱۶۰ گرم
آرد سفید ۷۰ گرم
آرد نشاسته ذرت ۲۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
کره ۶۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
آبلیمو تازه یک قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
کرم تار تار یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
اول زرده و سفیدهی تخم مرغ را جدا کردم، پنیر خامهای را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم روی بخار آب گذاشتم، من گذاشتم رو دهنهی کتری) نرم کردم و با همزن دستی هم زدم، زردههای تخم مرغ را اضافه کردم و باز هم زدم، نصف شکر را که معادل ۸۰ گرم می شد اضافه کردم و هم زدم و کره راذوب کردم و اون را هم با شیر مخلوط کردم و اضافه شد و وانیل هم در آخر ریختم و البته آبلیمو را و از روی حرارت برداشتم این مخلوط را. آردها را با نمک الک کردم و به این ترکیب اضافه کردم و هم زدم.سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار و ما بقی شکر اینقدر هم زدم تا حجیم شد.
توی سه مرحله سفیده را اضافه کردم و فولد کردم (فولد کردن اصطلاح دورانی هم زدن هست جوری که پف سفیده نخوابه)
قالب به قطر ۱۸ سانتی متر و به ارتفاع ۹ سانتی متر رو با کره چرب کردم، و کفش را کاغذ روغنی گذاشتم مواد کیک را داخلش ریختم روشو صاف کردم و چند بار به سطح کوبیدم تا حباب هوا داخلش نباشه قالبم را توی یه ظرف بزرگتر گذاشتم دورش آب جوش ریختم و گذاشتم توی فر از قبل گرم شده (پایینترین طبقه) اول با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه (هر دو المنت بالا و پایین رو روشن کردم) و بعد دما را۱۷۰ درجه گذاشتم مدت ۴۰ دقیقه و طبقهی وسط گذاشتم (فقط المنت پایین و فن رو روشن کردم).