گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم طرزتهیه ملوماکارونا، دسر یونانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم
۱ فنجان یا ۲۲۶ گرم کره ذوب شده
۱، ½ فنجان یا ۱۸۰ میلی لیتر روغن
۱، ½ فنجان یا ۳۰۰ گرم شکر
۱ فنجان یا ۱۸۰ میلی لیتر آب پرتقال (تازه یا صنعتی)
رنده پوست پرتقال از ۲ پرتقال
۱ قاشق غذاخوری دارچین
۱ قاشق غذاخوری پودر میخک
۱۰ فنجان یا ۱۳۰۰ گرم آرد همه منظوره
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۴، ½ فنجان یا ۹۰۰ گرم شکر
۱ فنجان یا ۳۳۶ گرم عسل
۳ فنجان معادل ۷۲۰ میلی لیتر آب
پوست ۱ پرتقال
چوب دارچین
۲۴۰ گرم گردو
۲ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری پودر میخک
طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید و دو سینی فر را با کاغذ روغنی بچینید و کنار بگذارید.
کره ذوب شده، روغن و شکر را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. آن را با همزن یا با لیسک بزنید تا مخلوط شود. آب پرتقال، پوست پرتقال، دارچین و پودر میخک را مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ جداگانه آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را به آرامی به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی بوجود بیاد. توجه: ممکنه نیازی به استفاده از تمام آرد نداشته باشید. وقتی که خمیر به راحتی قابل کنترل شد و شکلش را حفظ کرد دیگر آرد اضافه نکنید.
با وردنه خمیررا پهن کنید وقالب بزنید. کلوچهها را روی سینیهای فربگذارید و بسته به اندازه کوکیها یا تا زمانی که قهوهای طلایی شوند بین ۳۰-۴۰ دقیقه آنها را بپزید.
در حالی که کوکیها در حال پخت هستند، شربت را آماده کنید. شکر، عسل، آب، پوست پرتقال، چوب دارچین و میخک را در یک قابلمه روی حرارت متوسط رو به زیاد اضافه کنید. مخلوط را بگذارید تا جوش بیاید. به محض جوش آمدن، حرارت را کم کنید و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. پوست، چوب دارچین و میخک برداشته و دور بریزید.
وقتی کوکیها پختند بلافاصله کوکیها را در شربت گرم قرار دهید. هر سری ۶-۸ کوکی را درون قابلمه قرار داده و اجازه دهید حدود ۳۰ ثانیه خیس بخورند. کوکیها رو درآورده و به بشقاب منتقل کنید.
برای تهیه تاپینگ، گردوها ریز خرد کنید شکر، دارچین و میخک را به آن اضافه کنید. مخلوط کنید تا ترکیب شوند مواد را روی کوکیها بپاشید و لذت ببرید!
کوکیها حداکثر یک ماه در دمای اتاق و در ظرف در بسته سالم میماند.