گردشبان (gardeshban.ir) : امروز قصد داریم طرز تهیه پیراشکی مرغ ترکیه ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
مایه خمیر........ یک قاشق سوپخوری
شکر ...... ۱ قاشق سوپخوری
آب ولرم .... یک دوم پیمانه
آرد ......۵۰۰ گرم
روغن مایع .......۵۰ میلیلیتر
نمک..... یکدوم قاشق چایخوری
آب ..... حدودا ۲۰۰ میلیلیتر
مواد لازم میانی
پیاز ...... ۱ عدد
قارچ ریز خرد کرده .....۱۵۰ گرم
فلفل دلمهای ریز خرد کرده ..... ۱ عدد
سینه مرغ پخته و خرد کرده.....۲۰۰ گرم
ژامبون مرغ خرد کرده ......۲۰۰ گرم
نمک و فلفل... به میزان لازم
پنیر موزارلای رنده شده دالیا.... به میزان لازم
روشتهیه
مایه خمیر، شکر و آب ولرم را در کاسة مناسبی بریزید و در محیط مناسب قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه آرد را در ظرف مناسبی الک کنید و حفرهای در وسط آن ایجاد نمائید. سپس مایه خمیر، روغن و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید. آب را نیز اضافه کنید تا خمیر بدست آید. حالا خمیر را ورز داده و در کاسة چرب کرده قرار دهید و رویش را با سلفون بپوشانید و در محیط آشپزخانه حدود ۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ و فلفل دلمهای را اضافه کنید و با شعله زیاد تفت دهید تا آب قارچ کاملا گرفته شود. اینک مرغ، ژامبون، نمک و فلفل را بیافزائید و حدود ۱۰ دقیقه دیگر تفت دهید و از روی اجاق بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید. حالا خمیر عمل آمده را ورز دهید تا هواگیری شود. اینک خمیر را به صورت گلولههای کوچک در آورده و از مواد میانی در آن بگذارید و پیراشکی را بپیچید و در روغن داغ، سرخ کنید تا کاملا طلایی شود. اکنون پیراشکیها را در ظرف مناسب پذیرائی سرو نمائید.