گردشبان (gardeshban.ir) : اگر میخواهید یک دسر خاص و لذیذ درست کنید میتوانید سراغ بلالوت بروید که در کشور هندوستان طرفداران بسیاری دارد. دسری با ریشه هندی که سالها هست آشنای سفره جنوبی ها شده و بعنوان صبحانه یا بعنوان خوراک اصلی در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده پخته «تخته» سرو میشود، مخصوصا برای جشن ها فطر و قربان اکثر مرسوم هست.
مواد لازم برای بلالوت یا بلاليت :
ورمیشل نصف بسته
شکر 1/4 پیمانه یا اکثر بسته به ذائقه
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه بلالوت یا بلاليت :
ابتدا ورميشل را داخل آب جوش مي ريزيم تقریباً دو سه دقیقه کافی هست باید سفت باشد برداريم چون شکر آب می اندازد و ورميشل شفته میشود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن اندکی شکر مي پاشيم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط میکنیم
تا شکر با همه ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاريم دم بکشد تقریباً ده دقیقه تا یک ربع کافی هست، بعد خاموش میکنیم و حاضر هست. من عاشق آن ته ديگش هستم که کاراملي شده با شکر.